Estrada

DOKTOR JE I ŽIVI U AMERICI: Miroslav Ilić tvrdi da ON nije njegov sin, ali ova fotografija govori SVE!

Momak po imenu Devin i koji je odrastao u New Yorku i završio medicinu oduvijek je sanjao da upozna oca, ali uprkos svim pokušajima to se nikad nije desilo. Srbijanski pjevač Miroslav Ilić nije htio ni da čuje za njih, a iako su jednom prilikom tokom posjete Beogradu pokušali ponovo da stupe sa Miroslavom u kontakt.

Miroslav Ilić - Kurir.rs

Miroslav je to oštro to odbio objašnjavajući da je sada sretan, ima porodicu, djecu, unuke i da ne želi da mu iko to kvari nakon čega su oni definitivno odustali od pokušaja da sa Miroslavom stupe u bilo kakav kontakt.

U to vrijeme kada su izvjesna M.A. i sin Devin pokušavali da stupe sa pjevačem u kontakt Miroslav je govorio.

“Poznajem dotičnu osobu i kažem vam da morate biti obazrivi sa psihopatama takve vrste. Nije je bilo u mom životu punih 20 godina, ali sada se opet pojavljuje kao iz pepela. Taj dečko nije moj sin, to su njene izmišljotine…”

Mjesecima se polemisalo o tome da li je pjevač Miroslav ilić zaista otac Devinu Antonoviću, njegova majka Mira Antonović riješila da uradi DNK test i dokaže šta je istina.

Tačnije, ona je zadužila ljude da joj obezbijede čašu iz koje je pjevač pio, pa je analiza urađena na osnovu njegove pljuvačke. Mira je rezultate dobila još 5. januara, ali nije željela ništa da priča javno, jer se nadala da će Devin mirnim putem razriješiti sve sa pjevačem.

Kako se to nije dogodilo, Mira je riješila da cijelom svijetu pokaže da je Ilić zaista otac njenog sina, jer je analizom DNK uzorka potvrđeno poklapanje genetskog materijala Devina i Miroslava sa čak 99,99992 posto, otkriva “Star“…

Miroslav Ilić i Devin Antonović – Screenshot/Facebook


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh