Estrada

LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA ŠOKIRA: “Moj sin je isti Zoran, ima natprirodne moći!”

Zorica Mitrović (32) ispričala da njeno trogodišnje dijete nevjerovatno liči na njenog ljubavnika Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog ubistva srbijanske pjevačice Jelene, i da ima astralne projekcije i paranormalne sposobnosti kao i Zoran.

Zorica Mitrović i Zoran Marjanović - Kurir.rs

Moj trogodišnji sin je pljunuti Zoran i ima natprirodne moći kao i on. Upoznaje astralni svijet i ima projekcije u snu kao i Zoran kada je bio dijete!

Advertisements

Ovako se Zorica Zoka Mitrović (32) hvalila prijateljicama kada je pričala o svom trogodišnjem sinu, ali i o ljubavniku Zoranu Marjanoviću iz Borče, uhapšenom zbog ubistva supruge Jelene u aprilu 2016., piše “Kurir“.

Zoka u početku nije mnogo pominjala Zorana. Znamo da je razvedena i da ima trogodišnjeg sina. Nismo obraćale pažnju kada je njen sin u našem društvu u nekoliko navrata rekao: “Idem kod tate u Borču.” Zokin bivši suprug, koliko nam je poznato, ne živi u Beogradu, a ona u to vrijeme nije stanovala u Borči. Nismo ni slutile da se ona odavno viđa sa Marjanovićem i da su u vezi. Znale smo samo da ga je podržavala na društvenim mrežama – priča jedna od Zokinih prijateljica.

Međutim, prilikom hapšenja Zorana Marjanovića, 15. septembra, Zorana je ispred kuće Marjanovića u Borči napravila incident, kada je pokušala da spriječi njegovo odvođenje u policiju.

Prilikom naših kasnijih viđanja ništa nije krila, čak je, kada smo pričale o Zoranu, rekla da je njen sin isti on i da ima natrpirodne moći kao i Zoran. Govorila je da obojica imaju vizije i neke neobjašnjive sposobnosti – priča sagovornica.

On je potvrdila da Zokin sin i Zoran zaista imaju dosta sličnosti.

Dok Zoran nije počeo da se pominje kao njen novi momak, ne bih ni pomislila tako nešto. Međutim, kada je otkriveno da su oni u vezi i kada je opet dovodila sina, očigledno je da liče. Mali ima Zoranov pogled – kaže izvor.


Jana u “Zadruzi” / TATA, POZDRAVIO TE ZOKIN SIN

Mala Jana Marjanović ušla je u “Zadrugu” da posjeti oca, nekoliko dana prije njegovog izlaska iz rijalitija i hapšenja. Upravo je djevojčica pred kamerama otkrila da Zorica Mitrović i njen sin žive sa njom u Borči.

Puno te pozdravila Zorica, a pozdravio te i njen sin. Plakala je čim te je vidjela na televiziji – rekla je Jana kad je posjetila Zorana u rijalitiju. Marjanović je tada pitao kćerku da li se slaže s djecom u vrtiću. Ona je objasnila “da joj je lijepo i da se malo svađa s malom djecom“.

Ali oni su kao Zokin sin – rekla je djevojčica.


Treće oko Marjanović kao dječak dao intervju / OD DJETINJSTVA PUTUJEM ASTRALNIM SVIJETOM

Zoran Marjanović je kao dječak razgovarao sa novinarima časopisa Treće oko i otkrio da od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu, kao što ima i sin sadašnje Zoranove djevojke Zorice.

On je ispričao o astralnim svijetovima i njihovim nivoima sa kojima se upoznao tokom ovih paranormalnih iskustava.

Astralni svijet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala – započeo je Zoran tada razgovor za Treće oko. On je nastavio sa opisivanjem svog astralnog putovanja.

Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam vidio ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crnobijelo sve. To su napaćenici. Ima i nivo samoubica. U zavisnosti od toga kako su se ubili, tako i izgledaju – nastavio je priču Marjanović.

On je potom obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tijela pozitivnih ljudi.

Tamo sam vidio dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj – poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič, prenosi “Kurir“.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh