Estrada

SVE JE BILA TAKTIKA? Ovako je policija ZAVARALA Zorana Marjanovića i sakupljala DOKAZE!

Iskusni stručnjak, srbijanski poligrafista Slobodan Zečević izrazio je sumnju da je Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene u Borči prošle godine, zaista prošao poligraf, kako je to policija objavila prošle godine.

Zoran Marjanović i Jelena Krsmanović - Telegraf.rs

Zečević je u razgovoru za “Republiku” istakao da je praksa u policijskom radu takva da u teškim slučajevima, što slučaj ubistva srbijanske pjevačice Jelene Marjanović svakako jeste, nadležni organi osumnjičenog zavaraju da je prošao poligraf.

Iskusni poligrafista vjeruje da je ovdje bio upravo takav slučaj i da je policija prošle godine navela kako je Zoran Marjanović prošao “detektor laži”, iako to nije bilo tačno.

“Bitno je da informacije ne izađu u javnost da policija može da radi sa što manje smetnji. Mnogo je policajaca radilo na ovom slučaju – u moje vrijeme u Upravi za krvne i se*sualne delikte radilo je nas 50 – ne znam koliko ih je sada, ali znam da je na slučaju Marjanović radilo više od 100 ljudi.

Oni su dobili ispomoć i iz drugih odjeljenja, ali sve informacije znaju samo jedan ili dva čovjeka, upravo da ne bi bilo curenja informacija. Ispitate osumnjičenog, pustite ga, javnost nagađa, a vi se koncentrišete na posao.”

Zečević je objasnio i zbog čega istraga o ubistvu Jelene Marjanović traje ovoliko dugo.

“Vi morate da sklopite sve kockice, da složite čitav mozaik. Ako podnesete protiv nekoga krivičnu prijavu, a niste skupili sve dokaze, niste obradili čitav slučaj kako treba – sud će da ga oslobodi, i vi više nikada nećete moći da ga teretite za to djelo. Nikada, čak i ako prizna. Da biste ušli u proces morate da imate nepobitne dokaze. To je ozbiljna stvar i ne smijete s tim da se igrate. Ako to uzmete u obzir, kao i činjenicu da su se oni pripremali da izvrše zločin i prikrivaju tragove, onda je jasno zbog čega sve traje toliko”, ističe Zečević.

Kad kažete oni – mislite na porodicu Marjanović? Mislite li da je Zoran kriv?

“On je kriv 1.000 posto“, nepokolebljivo je za “Republiku” potvrdio Slobodan Zečević.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh