Estrada

LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA OTVORILA DUŠU: “Zaboljele su me ‘neistine’ u medijima, RIJEŠILA SAM DA OTKRIJEM ISTINU!”

U dugoj sam vezi s Marjanovićem, uz njega sam srcem i dušom i ubjeđena sam da je nevin”, priča Zorica Mitrović (31), djevojka Zorana Marjanovića, koji je uhapšen zbog sumnje da je umiješan u ubistvo supruge srbijanske pjevačice Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine.

Zorica Mitrović - Facebook

“Istina je da sam u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem. Uz njega sam srcem i dušom. Zauvijek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zaboljele su me neistine u medijima i riješila sam da otkrijem istinu.”

Ovim riječima počinje ispovijest za “Kurir” Zorica Mitrović (31), nova djevojka Zorana Marjanovića, koji je prošle sedmice uhapšen zbog sumnje da je umiješan u ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) u aprilu 2016.

Zorica Mitrović, za koju se posljednjih dana spekulisalo da li je u vezi s uhapšenim mužem pokojne pjevačice, odlučila je da ispriča sve o strasnoj vezi sa Zoranom Marjanovićem, koji je inače sve vrijeme poslije ubistva supruge pričao da mu ne pada na pamet da ulazi u novu vezu i da nije prebolio Jeleninu smrt.

“Priče koje se ovih dana pojavljuju u pojedinim medijima uopšte me ne dotiču niti me potresaju. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Takođe, želim da napomenem da smo se upoznali poslije Jelenine smrti.

Na prvom mjestu, njega volim i cijenim kao čovjeka. Prijatelj poput njega se čuva jer, nažalost, danas je malo takvih ljudi kao što je on. Za tako kvalitetnog čojveka ne bih žalila ni svoj život da dam. Čast mi je što se zove mojim prijateljem, pa onda sve ostalo”, priča Zorica.

Ona je otkrila dramatične detalje detalje hapšenja Zorana Marjanovića. U noći kada su ga hapsili, u petak 15. aprila, Zorica je bila sa Zoranom i nasrnula je na policajce, što je i sama priznala.

“Tačno je, krenula sam na policiju, ali su me zaustavili prijatelji koji su bili tu. Da to nisu uradili, ne znam šta bi bilo. Poludjela sam kad sam vidjela da mog nevinog čovjeka vode u zatvor. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da to i dokažem jer on je nedužan.

Život ga je trgao i lomio sa svih strana. I nakon svega, ni sada ga ne štedi, niti pita može li on to sve?? Ali jak je on, jer mu Bog daje snagu za njega i za one kojima je potreban”, priča Mitrovićeva.

Usred žalosti muvao drugu prije četrdesetodnevnog pomena Jeleni

Zoran Marjanović, koji je sve vrijeme tvrdio da je vjeran supruzi Jeleni i da je u dubokoj žalosti, razmijenjivao je vruće ljubavne poruke s gastarbajterkom iz Austrije. Zoran se prije četrdesetodnevnog pomena ubijenoj Jeleni dopisivao sa izvjesnom Radom M. iz Beča, rodom iz Koceljeve.

Naime, u noći između 10. i 11. maja, neposredno pred pomen pokojnoj supruzi, Zoran se satima dopisivao s Radom M., kojoj je pisao o “pravednicima, Hristovim vitezovima koji najavljuju njegov ponovni dolazak”. Dopisivanje su započeli u ponoć, a poslije tri sata kontinuirane prepiske s lascivnim, se*sualnim tonom, pričali su i o pokojnoj Jeleni. Zoran je čak poslao Radi sliku na kojoj je nag do pojasa.

Rada je prepisku sa Zoranom pokazala medijima, a kasnije je tvrdila da je navodno u ulozi zavodnice poslužila kao se*sualni mamac na koji je udovac ubijene pjevačice trebalo da se upeca. Marjanović je tada demantovao bilo kakvu vezu s Radom i tvrdio da mu je sve namješteno.

Zorica kaže da se zajedno s porodicom Marjanović bori za svog partnera.

“Angažovali smo tim najboljih advokata, vrlo uspješnih u dokazivanju nebrojenih pokušaja namještaljki. Zemlju i vasionu ćemo okrenuti, ali ćemo dokazati da je ovo pokušaj nameštaljke nedužnom čoveku, do Boga ćemo ih tjerati osim ako neko ne poruči i ubistvo za mene, jer mnogo pričam za njihov ukus.

Ali tu je Zoranova porodica, koja je časna i poštena, koja je uz njega i koja će za istinu i pravdu dati život ako treba. Borićemo se svi da ga izbavimo iz zatvora”, završava ona.

Desila nam se velika ljubav

Zorica otkriva kako se upoznala sa Zoranom i kako je počela njihova ljubav.

“Upoznali smo se preko društvenih mreža poslije nesreće koja mu se dogodila. Od početka sam bila ubjeđena da je nevin i da on nema veze s ubistvom Jelene. Pokrenula sam na Facebooku grupu Podrška Zoranu Marjanoviću i pokušala da ga odbranim od svakodnevnih napada i neistina.

Poslije nekoliko mjeseci smo se upoznali i tako je počela naša ljubav”, priča Zorica i još jednom negira da su se oni poznavali i bili u vezi prije nego što je ubijena Jelena Marjanović.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh