Estrada

Lepa Brena izbacila Prijovićku iz kuće i okrivila je za Filipovu propast

Pravi skandal nastao je u domu Živojinovića prije nekoliko dana, kada je Lepa Brena istjerala iz kuće djevojku svog pastorka Filipa, Aleksandru Prijović.

Problem je nastao zbog toga što je Filip zapostavio svoju karijeru fudbalskog menadžera u Americi i odlučio da bude menadžer svoje djevojke, sa kojom je otvorio i restoran u Beogradu, piše “Pulsonline“…

“Filip živi malo kod Aleksandre, malo kod Bobe i Brene. Ima 32 godine i konačno bi trebalo da se odluči da li će da se ženi i posveti porodici ili će da nađe neki ozbiljan posao i počne da radi. Kod Živojinovića važi pravilo da svako mora da doprinosi kućnom budžetu. Filip je zbog Aleksandre zapostavio svoju karijeru. Nije produžio licencu za fudbalskog menadžera, što je trebalo da učini krajem avgusta, a to je razbješnjelo Bobu i Brenu koji su sve uložili u njegovo školovanje i život u Kaliforniji. Ova priča se potegla prije neko veče za večerom, kada su kritike pljuštale sa svih strana na Filipov račun. Brena i Boba su mu rekli da je neodgovoran i da ne može da se drži za ženinu suknju ako misli da nešto uradi, zamjerili su i Aleksandri što nije uticala na njega i tenzija je samo rasla”, kaže izvor koji je upućen u čitavu situaciju, i dodaje:

“Sve bi se još i stišalo da se Prijovićeva nije brecnula na Brenu i rekla da ona nema ništa sa tim, da Filip može da odluči svojom glavom i da nju ostave na miru. Bila je prilično ljuta što je optužuju za Filipov fijasko i za to da ga ona odvlači od karijere. To je još više iziritiralo Brenu, koja im je pomogla čak i sa otvaranjem restorana. Niko nije očekivao da će tako reagovati. Ustala je i uhvatila Aleksandru za ruku i pokazala joj gdje je izlaz. Svi su bili u šoku. Znaju da je Brena temperamentna, ali to niko nije očekivao. Filip je istrčao za djevojkom dok je Boba podržao Brenin postupak, a tu su bili i Stefan i Viktor.”

Filip je zbog Aleksandre odbio nekoliko dobrih stranih klubova, što je sahranilo njegovu buduću karijeru.

“Neki klubovi iz inostranstva nudili su mu da se preseli u Ameriku i radi za njih, ali je Aleksandru to dovelo do ludila. On je trebalo licencu fudbalskog menadžera da produži u avgustu, ali zbog ljetovanja sa pjevačicom nije otišao i sad više ne može da se bavi tim poslom dok ponovo ne položi neke ispite. Kada su to saznali, Brena i Boba su poludjeli, kao i njegova majka Zorica, ali su čekali pogodan trenutak da razgovaraju sa njim. Kako se on ne odvaja od Aleksandre, neizbježno je bilo da ona prisustvuje tome i osjetila se kao glavni krivac, što realno i jeste. Sada odbija da ide u kuću Živojinovića, gdje nije ni dobrodošla, ali i Filip sve rijeđe posećuje oca i maćehu. Sa druge strane Brena i Boba su ljuti zbog Aleksandrine drskosti pa su svi na ratnoj nozi”, kaže naš izvor kojem se Filip povjerio.

“On je trenutno između dvije vatre i ne zna šta će da radi. Brenu cijeni kao majku i kao nekoga ko je uvijek bio tu za njega. Sa druge strane sve više mu se čini kako njegova Aleksandra nije dobrodošla u porodicu, i to ga ljuti. Aleksandra mu je usadila u glavu da im je neko bacio crnu magiju i da im zbog toga u posljednje vrijeme ne ide. Stalno zove roditelje i njima priča isto i plače. Ne zna ni kako će se pojaviti u “Grandu” kada ne priča sa Brenom, a ovih dana bi trebalo da gostuje u jednoj od emisija. Filip je pokušao da razgovara sa Bobom mobilnim telefonom, ali je ubrzo shvatio da se on nije odljutio”, objašnjava naš izvor, koji ističe da je i sam u nekoliko navrata pokušao da razgovara sa Filipom i ubijedi ga da treba da se vrati u Ameriku i nastavi karijeru:

“On je bio jako dobar u tom poslu i šteta je što se ulijenio. Zarađivao je dobro i nije morao da brine za budućnost, ovako Aleksandra je ta koja većinu stvari finansira. To je jedan od razloga zbog čega je Brena mnogo više podržavala njegovu vezu sa Majom Mandžukom nego sa Prijovićevom.”


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh