Estrada

Dragan M. zna sve koji trče po nasipu: Svi su zaboravili šta je rekao kad je Jelena ubijena, a to sad može biti ključno u istrazi!

Nekoliko mještana koji žive blizu nasipa je iznosilo istu tvrdnju da ubijenu pjevačicu nisu nikada vidjeli na nasipu kako trči i da su uvjereni da Jelena nije bila nikada među onima mještanima Borče koji trče ovim nasipom.

Jelena Marjanović Krsmanović - Telegraf.rs / Facebook

Hapšenje Zorana Marjanovića, koji se dovodi u vezu sa ubistvom svoje supruge srbijanske pjevačice Jelene u javnost je ponovo isplivala teorija koju su plasirali beogradski mediji, da nasipom kobnog dana kada je nestala Jelena Marjanović nije trčala ona nego navodno njena dvojnica. Ovu priču još prije godinu dana potvrdio je i jedan od mještana naselja Crvenka koji je tvrdio da Jelenu nikada nije vidio da trči nasipom, piše “Telegraf“.

Sve ih znam, makar iz viđenja. To sasvim pouzdano mogu da tvrdim jer su to uvek iste osobe, koji mi se redovno jave ili mahnu. Oni koji ne trče uglavnom šetaju pse. Ali ovu pjevačicu Jelenu nikada nisam vidio. Ma ni da je prošla tuda, a kamoli da je redovno trčala nasipom – rekao je Dragan M. žitelj Crvenke, koji 30 godina živi u Borči u blizni samog nasipa, a prenijeli su beogradski mediji.

Upravo zbog toga on je tad tvrdio da zna sve tačno ljude koji na tom mjestu džogiraju, ali da ubijenu pjevačicu nikada nije vidio.

Inače, Dragan M. nije bio jedni mještanin koji je to tvrdio. Naime još nekoliko mještana koji žive blizu nasipa je iznosilo istu tvrdnju da ubijenu pjevačicu nisu nikada vidjeli na nasipu kako trči i da su uvjereni da Jelena nije bila nikada među onima mještanima Borče koji trče ovim nasipom.

Ljudi najčešće trče vikendom. Sve ih znam, makar iz viđenja. To sasvim pouzdano mogu da tvrdim jer su to uvijek iste osobe, koji mi se redovno jave ili mahnu. Oni koji ne trče uglavnom šetaju pse. Ali ovu pjevačicu Jelenu, koja je ubijena, nikada nisam vidio. Ma ni da je prošla tuda, a kamoli da je redovno trčala nasipom.

Ajde što je nisam vidio, nego nikada nisam ni čuo za porodicu Marjanović prije Jeleninog ubistva. Poslije čitam izjavu njenog supruga da je ona tu trčala svakodnevno, pa čak i u danu kad je ubijena. Ne znam odakle mu to?! Ponavljam, ona da je trčala na nasipu, ja bih znao za nju – rekao je on prije više od godinu dana.

On je dodao da ta djevojka koja trči i dan-danas, sa slušalicama u ušima i telefonom. Možda malo podsjećaju jedna na drugu, jer i ova djevojka ima tamnu kosu vezanu u rep. Evo, baš sam je za vikend vidio živu i zdravu. Dakle, to nije Jelena – siguran je tada bio on.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh