Estrada

Progovorio Lukasov advokat: Evo šta je sve Aca poklonio Sonji, i zbog čega je podnio krivičnu prijavu protiv nje!

Advokat Miljkan Karličić kaže da srbijanski pjevač Aca Lukas jeste podn¸io krivičnu prijavu protiv Sonje, kojoj je poklonio mnogo više od kuće od 700 hiljada eura.

Lukas - Telegraf.rs

Aca Lukas pre nekoliko dana podnio je krivičnu prijavu protiv Sonje Vuksanović, za emocionalno zlostavljanje kćerke Viktorije, a tražio je i da se donese privremena mjera o zabrani izvođenja Viktorije iz Srbije, bez pisane saglasnosti oca!

Sve ovo sada je potvrdio i Acin advokat, Miljkan Karličić, koji kaže da Aca trenutno čeka reakciju nadležnih srbijanskih organa, piše “Telegraf“…

“Gospodin Vuksanović je sada koncentrisan na epilog krivičnih prijava za emocionalno zlostavljanje male Viktorije i ishod prijedloga za donošenje privremene mjere o zabrani izvođenja male Viktorije iz Srbije bez pisane saglasnosti oca. U tom smislu čeka reakcije tužilaštva, policije i Centra za socijalni rad”, kaže Miljkan.

Inače, kako je objavio “Telegraf”, Sonja je navodno od Ace na mjesečnom nivou zahtijevala 500 eura za dadilju, 300 eura za obezbijeđenje, 180 eura za prevoz, 1.000 eura za mjesečne potrebe, 350 eura za zdravstevno osiguranje, te 2.980 eura za školarinu Sofije Šašić.

Međutim, ove navode Acin advokat nije želio da komentariše.

“Istina je da je Aleksandar već poklonio kuću, lokale, automobil i firmu Sonji Vuksanović, ali ne bih zaista ulazio u ostale zahtjeve koje je Vuksanovićka imala”, istakao je Karličić.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh