Estrada

Tošić preklinjao Karleušu iz Turske: “Molim te, ne radi to!”

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša je nedavno imala operaciju. Kako je sama istakla, riječ je o minornom ženskom, ginekološkom problemu. Pjevačica se na ovaj poduhvat pripremala mjesecima ranije, budući da je znala kako će morati pod nož, ali brojne obaveze su je spriječavale u tome.

Jelena Karleuša i Duško Tošić - Espreso.rs

Advertisements

Kako govori izvor blizak pjevačicinim prijateljima za “Ekskluzivu“, ona se pridigla veoma rano iz kreveta, iako je svjesna svog stanja, te da još nije sprema ni da se nakašlje kako treba, što je i sama rekla. Od tada su nastali i problemi u porodici.

“Poznato je da Jelena ne voli sve ljude koji izigravaju žrtvu, naročito da ona sama bude jedna od njih, pa je i nakon same operacije htjela dati do znanja kako je lav i da joj obična operacija ne može ništa. Ona je takva, pravi borac, ne posustaje, a uz to njena energija i mentalna snaga su nevjerovatni. Zato je izazvala probleme u porodici, jer su svi njeni, naročito suprug Duško, te majka Divna i tetka Danijela govorili kako se treba čuvati i paziti, da joj se stanje ne pogorša, što je ona slabo slušala“, govori izvor blizak Jeleninim prijateljima i nastavlja:

“Ona je bukvalno dan nakon operacije stala na noge, a koliko je bila istrajna da bude po njenom govori i podatak da se odmah par dana nakon iste, pojavila na snimanju “Zvezda Granda”. Njeni su joj govorili kako je bolje da odmara u krevetu, jer su snimanja iscrpljujuća i traju po cijeli dan. Ona je surovi profesionalac i nije htjela da odgađa zakazane obaveze, pa se redovno pojavjivala na snimanju, doduše, spriječena da igra, kao što to uvijek radi.”

Da stvar bude gora, Jelena Karleuša se vratila nastupima, što je bila kap koja je prelila čašu. Iako su joj doktori strogo zabranili da nastupa, barem dva mjeseca, zbog čega joj je prvi zakazani koncert tek na kraj jula, pop diva je prekršila i to pravilo, te će ove subote, 27. maja zapjevati u Rosenheimu u Njemačkoj.

“Očekivano, Duško je najviše zabrinut za Jelenu, pa je pobijesnio kada je čuo kako je prihvatila da nastupa u klubu, inače noć nakon Lepe Brene. Prvobitno nije bilo planirano da JK nastupa, organizatori nisu ni pomislili da će plavokosa zvijezda prihvatiti angažman nepune četiri sedmice od operacije. To je nešto išlo i preko Brene, tako da je ispalo sasvim slučajno da se zakaže i Jelenin koncert. Karleuša je, sigurna da može izdržati sav napor, a svi znamo da njeni nastupi nisu obični, te da izvodi zahtjevne plesne performanse, prihvatila da održi koncert. Tošić ju je od ovoga najviše odgovarao. Preklinjao je da pazi na svoje zdravlje, da joj to nije potrebno, da mu nije jasno zašto je prihvatila da održi koncert, pogotovo kada ima njega koji je finansijski više nego stabilan. Jelena nije htjela da posustane, niti da ga posluša, jer jednostavno ne može stalno mirovati. Nakon nekoliko pokušaja da je spriječi u svemu, tačnije pokuša je nagovoriti da otkaže nastup, Duško je odustao, jer JK je poznata kao neko ko tjera po svome i da ono što naumi, to i uradi, te da nema autoritet. Duško je i dalje zabrinut, a posebno mu teško pada odvojenost od nje i zajedno sa pjevačicinom majkom strepi kako će proći njen večerašnji nastup i da li će to uticati na njeno zdravlje”, završava isti izvor.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh