Estrada

POLA SRBIJANSKE ESTRADE POLUPISMENO: Jelena Karleuša vanredno završila srednju školu, Vesna Zmijanac samo osnovnu

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša zadavala je glavobolje profesorima, koji su jedva čekali da joj vide leđa. Jelena je završila srednju školu, ali tek iz trećeg pokušaja (upisala je Zemunsku gimnaziju, zatim je prešla u Politehničku školu, i na kraju je, kao vanredni đak, završila Turističku školu).

Jelena Karleuša - Screenshot

Tako se Karleuša može pohvaliti diplomom, za razliku od njenih srbijanskih kolegica Aleksandre Prijović i Vesne Zmijanac, koje su napustile srednju školu i posvetile se pjevanju.

Kako saznaje “Kuris“, buduća snaha Lepe Brene planira da se uskoro ponovo posveti učenju i konačno položi maturski…

“Aleksandra Prijović je u našoj školi završila tri razreda, ostao joj je još jedan. Nedavno je bila kod nas, uzela je svoja dokumenta i tada nam je rekla da planira da završi školu do kraja, ali nam nije kazala gdje i kada”, kažu za “Kurir” iz Druge srednje škole u Belom Manastiru, gdje je pjevačica nekada živjela.

I njena starija srbijanska koleginica Vesna Zmijanac prekinula je srednju školu, ali ona nikad nije namjeravala da se vrati učenju. Ipak, prije nego što je zakoračila na estradu, pjevačica je završila tromjesečni kurs za daktilografa, koji je u to vrijeme bio veoma popularan!

Samo osnovnu školu su završili i srbijanski pjevači/ce Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović…

Šerif Konjević na pitanje koliko ima od škole odgovara “dvanaest kilometara”, ali on tvrdi da je kasnije vanredno završio srednju ugostiteljsku. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.

Vesna možda nije voljela matematiku, ali jeste nastavnika koji joj je predavao taj predmet!

“Prvi se*sualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloljetna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinjele su da se moje već oformljeno tijelo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vrijeme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korza”, rekla je srbijanska pjevačica prošle godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh