Estrada

Zoran Marjanović poručuje: “Ako je Jelenu ubio neko iz porodice, neću imati milosti!”

“Ukoliko se zaista ispostavi da je moju Jelenu ubio neko iz porodice, neću imati milosti prema njemu, tražiću najtežu moguću kaznu”, ovako Zoran Marjanović komentariše sve češće tvrdnje da je njegovu suprugu, srbijansku pjevačicu, usmrtio neko iz familije.

Zoran Marjanović - Telegraf.rs

Ipak, Zoran kaže da je i dalje uvjeren da je zločinac neki “slučajni manijak”, i dodaje da očekuje da će policija narednih dana riješiti slučaj i javiti mu ko je ubica.

Marjanović uvjerava da se o toku istrage Jeleninog ubistva informiše isključivo iz medija i da mu iz policije niko ništa ne javlja.

Ne znam ni na koga da sumnjam ni šta da pomislim, jer je previše verzija bilo, a mi u porodici nikakve neprijatelje nemamo. Čuo sam spekulacije da je moju Jelenu ubio čak i neki rođak ili neko blizak porodici, pominje se DNK trag i signal mobilnog telefona, ali ja zaista nemam u koga da sumnjam”, rekao je Zoran za srbijanski “Informer“…

Iako opsežna istraga traje predugo i agonija ne jenjava, on i dalje vjeruje da će srbijanska policija i tužilaštvo svoj posao uspješno odraditi do kraja.

Živim za dan da vidim ko je mojoj Jeci na tako zvjerski način presudio”, kaže Zoran.

Poznati srbijanski kriminolog Zlatko Nikolić objašnjava da ga ne čude saznanja da je Jelenu ubio neko njoj blizak, jer je, kako kaže, on to tvrdio od početka. Prema njegovim riječima, gotovo je sigurno da je u zločin iz strasti umiješan neko vrlo blizak pokojnoj srbijanskoj pjevačici i zato misli da je policija na pravom tragu.

Svi dosadašnji tragovi i dokazi jasno ukazuju da je u pitanju ubistvo iz ogromne strasti. Sasvim je jasno da je Jelenu ubio neko iz njene porodice ili eventualno njen ljubavnik”, izričit je Nikolić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh