ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Estrada

NEVJEROVATNO, UBICU JELENE MARJANOVIĆ VEĆ SVI ZNATE: Zlikovac se često pojavljivao u MEDIJIMA!

Monstruma koji je ubio srbijansku pjevačicu Jelenu Marjanović svi znate, često se pojavljuje u medijima i nećete biti iznenađeni kada ga uhapse – tvrdi dr Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog koji je do sada riješio 180 slučajeva nestalih osoba!

Jelena Marjanović - Kurir.rs

Ubica pjevačice Jelene Marjanović pokušao je da izvrši samoubistvo poslije zločina. On o tome i dalje razmišlja, ali tu namjeru neće sprovesti u djelo. Neće se ubiti.

Jelenino ubistvo biće rješeno za mjesec i po do dva i javnost neće biti mnogo iznenađena kada sazna ko je izvršio taj zločin, jer se ubica već pojavljivao u medijima.

Ovako za “Kurir” počinje priču dr Mevludin Duvančić, fizijatar i parapsiholog iz Doboja, koji je pomogao mnogim ljudima da nađu nestale članove porodice.

Obraćali su mu se ljudi iz čitavog regiona, ali i iz evropskih zemalja i, kako kaže, učestvovao je u rješavanju preko 180 slučajeva nestalih osoba.

Sumnjive dvije osobe

Mevludin Duvančić, poznat i kao balkanski Nostradamus, ispričao je ono što osjeća i vidi u vezi sa ubistvom Jelene Marjanović, koje je već devet mjeseci nerasvijetljeno.

“Mnogo toga osjećam, ali ne mogu sada da govorim o tome i da javno detaljišem. Mogu da kažem da će se to ubistvo riješiti prije godišnjice. Očekujem da će javnost u roku od dva mjeseca saznati ko je ubica. Srbijanska policija već zna ko je počinilac. U opticaju imaju dvije osobe i sada očekuju konkretan potez jedne od tih osoba.

Očekuju da se jedan osumnjičeni slomi, da nešto učini ili kaže ili da napravi neku malverzaciju, kako bi bili sigurni ko je pravi izvršilac zločina”, kaže Duvančić i dodaje da je pokojna pjevačica imala nesređen brak i da je željela da napusti supruga Zorana i ode od kuće.

On se osvrnuo i na psihološki profil pjevačicinog ubice.

“Ta osoba je pod velikim pritiskom i zbog toga razmišlja o samoubistvu, ali neće ga počiniti. U pitanju je izuzetno posesivna i ljubomorna osoba sa velikim psihičkim problemima. U pitanju je podvojena ličnost, koja je djelimično svijesna i nesvijesna nekih stvari. Ali inspektor koji sada vodi istragu dobro to radi. Uskoro će se otkriti kako je i šta bilo i javnost se neće šokirati kad sazna ko je ubica”, tvrdi Mevludin.

Novi dokazi

Podsjetimo, srbijanska pjevačica Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči, kada je sa suprugom Zoranom i kćerkom Janom otišla na trčanje. Njeno tijelo nađeno je sutradan u kanalu pored nasipa. Najnoviji rezultati istrage pokazuju da je jedan član porodice bio s pjevačicom u vrijeme ubistva.

“Policija je otkrila novi trag. To je DNK osobe koja bi mogla da bude ključni dokaz koji vodi do ubice”, objasnio je ranije neimenovani izvor.

Nije vidovnjak / POSJEDUJE ŠESTO ČULO

Mevludin Duvančić kaže da je on prije svega doktor, specijalista fizijatrije i parapsiholog. Tvrdi da se ne bavi crnom magijom i proročanstvima, već da posjeduje šesto čulo i treće oko.

“Konkretno se bavim telepatijom i parapsihologijom. To sam naslijedio od dede i rodio sam se s tim. Svi imamo instinkt i energiju, neko više, neko manje. Takođe, mnogo sanjam i moji snovi mi dosta toga govore”, objašnjava Duvančić.

Proučavanje neistraženih djelova ljudskog uma / PARAPSIHOLOGIJA NIJE PRIZNATA KAO NAUKA

Parapsihologija je pseudonauka koja pretenduje da proučava neistražene djelove ljudskog uma, kao i zagonetne i rijetke fenomene koji se ne mogu objasniti sadašnjim principima i zakonima nauke. Parapsihologija nije priznata oblast u psihologiji i kontroverzna je i granična psihološka disciplina.

Za razliku od psihologije, ne postoji dovoljno razvijenih i valjanih naučnih metoda kako bi se razvila u samostalnu naučnu oblast, a u njenu oblast proučavanja ubrajaju se sljedeće pojave: ekstrasenzorna percepcija, telekineza, jasnovidost, prekognicija, telepatija, ksenoglosija, radiestezija, ali i pojave kao što su astralne projekcije.

Više znamenitih psihologa, poput Vilijama Džejmsa, Sigmunda Frojda, Karla Gustava Junga i drugih, dalo je doprinos izučavanju ovih graničnih doživljaja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh