Estrada

POSLJEDNJA ODLUKA MAJKE JELENE MARJANOVIĆ: Kuću i sve što je imala, Zorica testamentom ostavila…

Zorica Krsmanović (53), majka svirepo ubijene srbijanske pjevačice Jelene Marjanović (33), zavještala je porodičnu kuću i sve što je imala svojoj petogodišnjoj unuci Jani.

Zorica Krsmanović i Jelena Marjanović - Kurir.rs

Advertisements

“Svakako da će neko od nas preuzeti na sebe obavezu oko kuće dok Jana ne poraste. Vjerovatno ću to biti ja, vidjećemo još… Ja ću biti još neko vrijeme u kući. Jana je sad kod oca Zorana i on će brinuti o njoj”, rekla je Zoričina najmlađa sestra Ljubica iz Kruševca.

U kući Krsmanovića jučer su bile Zoričine tri sestre i rođaci, koji su u 12 sati izašli na Zoričin i Jelenin grob na groblju Zbeg u srbijanskoj Borči, na kome je prekjuče sahranjena Zorica, piše “Informer“…

“Osta kuća pusta… Što ne dočeka makar da sazna ko joj i zašto ubi kćerku“, uplakano dodaje Goca, Zoričina starija sestra.

Ljubica nam je rekla da će otići kod Marjanovića da vidi malu Janu, koja ne zna da joj je baka umrla.

Ona dodaje da im se od poznatih ličnosti javila jedino srbijanska pjevačica Nada Topčagić, koja im je sa Tare poručila da će doći kod njih čim se vrati sa odmora. Kažu da im se od Jeleninih kolega sa estrade niko nije javio, niti im je izjavio saučešće. Za sahranu su sami skupili sredstva, a nevoljno pričaju o tome da im je za to nedostajao novac.

“Sad je kasno za svaku pomoć. Ne znamo šta su to Jelena i Zorica skrivile da ovako završe”, tužno konstatuje Ljubica.

Zoričin grob zatrpan je gomilom cvijeća i vijenaca. Na vrhu se ističe veliki vijenac od ruža, bijelih gerbera i gladiola od zeta Zorana Marjanovića (38), na kojem je ispisano: “Posljednji pozdrav dragoj Zorici od porodice Marjanović“. Za pokoj duše, Zoričina porodica joj je jučer zapalila dvije cigarete i na grobu ostavila jabuku, sok i kafu.

Kuća Marjanovića jučer je djelovala pusto. Interesantno je da su Marjanovići odnedavno zastaklili kapiju na kojoj se pojavio samo Jelenin djever Miloš Marjanović. On nije želio da kaže u kakvom je stanju njegov otac Vladimir, za kojeg su prekjuče rekli da nije mogao da dođe Zorici na sahranu jer je doživio infarkt.

“Nemam komentar”, ponavljao je Miloš. U dvorište je nakratko izašla njegova majka Zorica, koja je nešto dobacivala, ali se nije čula od vučjaka koji je sve vrijeme razjareno lajao.


Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh