Estrada

JELENA PRED SMRT MOLILA: Zorane, vodi me iz ove KUĆE PUNE LUDAKA!

Jelena je neposredno prije nego što je ubijena tražila od supruga Zorana da se odsele i počnu da žive sami… Nije mogla da podnese bolesnu atmosferu koja vlada u kući njegovih roditelja, tvrdi pjevačicina dobra prijateljica…

Jelena Marjanović - Informer.rs

Svirepo ubijena srbijanska pjevačica Jelena Marjanović neposredno pred smrt molila je supruga Zorana da se isele iz njegove porodične kuće u Borči, jer nije mogla da podnese bolesnu atmosferu koja tamo vlada, tvrdi pjevačicina dobra prijateljica, piše “Informer“.

Jelena je, zbog ljubavi prema Zoranu, pristala da živi sa njegovim roditeljima, ali je vrlo brzo uvidjela da su čudaci i da neće uspjeti dugo da izdrži sa njima pod istim krovom.

U danima prije nego što je ubijena svakodnevno je nametala Zoranu tu temu, zbog čega su se stalno svađali. Na kraju, nije dočekala da joj se ispuni želja da živi samo sa svojim suprugom i kćerkom.

Pakao od života

Jelenina bliska prijateljica, koja nije željela da joj se objavi ime, tvrdi da se nesretna pjevačica vrlo brzo pokajala što je došla u dom Marjanovića.

“Jelena je zbog ljubavi prema Zoranu bez razmišljanja pristala da dođe u njegovu kuću i živi sa njegovim roditeljima. Međutim, kad je vidjela s kim ima posla, vrlo brzo se pokajala. Zamislite kako je bilo jednoj vedroj i pozitivnoj osobi kao što je bila Jelena da živi u kući punoj ikona i religijskih obilježja sa čudacima ogrezlim u vjerski fanatizam, koji se oblače u crno i pričaju o nekakvim natprirodnim moćima. Najviše joj je smetao svekar, koji se po cijelu noć šunjao po kući, dok svekrvi Zorici nije smjela ni da se približi da joj “ne naruši energiju””, prepričava život u kući Marjanovića Jelenina prijateljica i dodaje:

“Na sve to se nadovezalo to što u toj kući po cijeli dan niko ništa nije radio osim nje. Kuhala je, prala, spremala i služila za supruga, njegovog sina, svekra, svekrvu, djevera, a u kući su gotovo neprekidno bili porodična kuma Verica i Milka, djevojka Jeleninog djevera Miloša. Ona je sve te ljude sama morala da opslužuje, dok su oni po cijeli dan sjedili, pričali i pili kafe. Miloš je, uz to, organizovao svirke u kući i pravio žurke, što ona nije mogla da podnese.”

Kako nam je rekla naša sagovornica, Jelena je u jednom trenutku pukla i tražila od Zorana da se odsele i započnu samostalni život.

Jednom je Jelena u bijesu Zoranu bukvalno rekla: “Vodi me više iz ove kuće ludaka”, što je njega jako uvrijedilo. Njemu nije padalo na pamet da se odvoji od roditelja, pa je stalno odlagao razgovor na tu temu. U danima pred ubistvo non-stop su se svađali zbog toga, a onda se desio taj strašan zločin i Jeleni se nikada nije ispunila želja da živi pod svojim krovom sa svojom porodicom”, objašnjava pjevačicina prijateljica.

Blizu pucanja

Kako saznajemo, Jelena se u danima pred smrt dosta promijenila, bila je vidno neraspoložena, ali i odlučna da promijeni neke stvari u svom životu.

Djelovala je kao osoba kojoj je svega dosta. Bila je nervozna, često je znala da uzme Janu i po cijeli dan ode od kuće. Ne znam da li se njeno ubistvo može povezati sa problemima koje je imala unutar porodice, ali znam da bi, da nije ubijena, stvari u kući Marjanovića vrlo brzo kulminirale”, dodaje naša sagovornica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh