Estrada

ŠOKANTNO OTKRIĆE FORENZIČARA: Rekonstruisani posljednji trenuci pjevačicinog života – JELENA UBIJANA DESET MINUTA!

Istraga utvrdila da je od momenta kada je Jelena Marjanović prvi put udarena kamenom u glavu pa do trenutka kada je izdahnula PROŠLO ČAK DESET MINUTA… Ovo saznanje još više pobija tvrdnje da je ona ubijena na nasipu u Borči.

Jelena Marjanović - Kurir.rs

Srbijanska pjevačica Jelena Marjanović krvnički je ubijana čitavih deset minuta, utvrđeno je detaljnom rekonstrukcijom ovog zločina! Toliko je, naime, prošlo od momenta kada je nesretna žena prvi put udarena kamenom u glavu, pa do trenutka kada je konačno izdahnula.

Ovo otkriće otvorilo je potpuno novi pravac u istrazi, jer praktično pobija teoriju da je Jelena ubijena 2. aprila po podne dok je trčala na nasipu u Borči!

Srbijanski inspektori koji rade na ovom slučaju tvrde da je praktično nemoguće da bi ubica rizikovao da deset minuta krvnički ubija žrtvu na otvorenom prostoru, usred bijela dana, i to na mjestu gdje ne prolazi mali broj ljudi!

Nema krvi

Prema riječima sagovornika “Informera” iz istrage ovog zločina koji okupira cijelu Srbiju već 78 dana, nakon najnovijih detalja iz obdukcije za policiju gotovo da više i nema sumnje da je Jelena ubijena na nekom drugom mjestu, a da je njeno tijelo naknadno donijto na nasip u Borči i bačeno u kanal obrastao šipražjem.

Na osnovu obdukcije i analize forenzičara, nepobitno su utvrđeni najsitniji detalji ubistva Jelene Marjanović. Nažalost, ubijanje nesretne žene trajalo je čitavih deset minuta, jer toliko je prošlo od momenta kada je prvi put udarena u glavu, do trenutka kada je konačno izdahnula. U međuvremenu, udarena je krvnički u glavu kamenom nepravilnog oblika više od trideset puta. Kobni su, prema obdukciji, bili šesti, sedmi i osmi udarac. Jelena je udarana odozgo, što znači da je najvjerovatnije bila na koljenima dok je ubica stajao iznad nje. O tome govore i ogrebotine na njenim koljenima”, prepričava do najsitnijih detalja rezultate obdukcije izvor Informera iz istrage.

Takav vrsta ubistva, prema riječima našeg sagovornika, specifična je za zatvorene prostore, gdje nema bojazni od svjedoka zločina.

“Nijedan ubica na svijetu, a naročito ne tako inteligentan kakav je Jelenin krvnik, ne bi sebi dozvolio da ubija žrtvu čitavih deset minuta na otvorenom prostoru, usred bijela dana i to na mjestu gdje u to vrijeme prolazi mnogo ljudi, trkača, rekreativaca. Ni najhladnokrvniji ubica nije spreman na takvu vrstu rizika… S druge strane, gotovo je nemoguće da nekoga ubijate čitavih deset minuta, a da on ne pusti ni glasa i da to niko ne čuje. I konačno, treće, možda i najvažnije, na mjestu gdje je Jelenino tijelo pronađeno nema jasnih, velikih tragova krvi, što je potpuno očekivano ako ubica žrtvu udara kamenom u glavu više od trideset puta. Dakle, sve je izvjesnije da je Jelena ubijena u nekom zatvorenom prostoru, kući, podrumu ili tavanu i da je njeno tijelo naknadno donijeto na nasip i bačeno u kanal”, zaključuje naš sagovornik.

Nova saslušanja

Ovo otkriće, kao i tvrdnje svedoka koje pobijaju verziju Jeleninog supruga Zorana da su na dan ubistva sa kćerkom išli na trčanje, baca novu sumnju da je porodica Marjanović na neki način umiješana u zločin.

“Ako se neko dva mjeseca drži jedne verzije, a istraga utvrdi nešto sasvim drugo, onda je jasno da je ta osoba veoma sumnjiva. Međutim, to još ne znači da protiv bilo koga od Marjanovića postoje dokazi. Zato će Zoran, njegov otac Vladimir i njegov brat Miloš uskoro dobiti novi poziv za saslušanje, gdje će biti suočeni sa novim otkrićima policije koja pobijaju njihove ranije iskaze. Možda ćemo upravo tada doći do rješenja ovog zločina”, uvjeren je naš sagovornik.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh