Estrada

“NE ŽELIM DA VJERUJEM DA SU MARJANOVIĆI UBILI MOJU JELENU”: Ispovijest Zorice Krsmanović, majke ubijene pjevačice

Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene srbijanske pjevačice Jelene Marjanović, odlučila je da progovori i ispriča pojedine detalje iz života svoje kćerke, o djetinjstvu, karijeri, danu ubistva, ali i o velikoj ljubavi Jelene sa Zoranom Marjanovićem.

Zorica Krsmanović - Kurir.rs

Zorica Krsmanović, majka brutalno ubijene pjevačice Jelene Marjanović, ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez svoje kćerke jedinice, piše “Telegraf“…

Duboko je ujerena da je njena kćerka tog 2. aprila stradala čudnim i sudbinskim spletom okolnosti, a uvjerena je da njen suprug Zoran i njegova porodica nemaju veze sa ubistvom.

“Jelena i Zoran su bili zajedno od njene 17. godine. Bio je njena prva i jedina ljubav. Ne mogu da grješim dušu i da ostanem ravnodušna prema lošim natpisima o njemu”, kaže Zorica pa dodaje:

“Zoki mnogo pati za Jecom, sav je slomljen i utučen. To se vidi. Mnogo su se voljeli i u njihovom braku, koliko ja znam, nije bilo problema. Ona je meni pričala sve tajne i nikada mi se nije požalila na njega, na njihov brak, nikad nije rekla da ne može više s njim. On je bio njen prijatelj, suprug, stilista, frizer.”

Kako dalje priča Zorica, njen zet je Jelenu tjerao da se lijepo oblači, sređuje, šminka, vodio je kod frizera, kupovao joj stvari i želio da u svakom trenutku bude najljepša. Kuhao joj je kafu, cijedio voće i svu pažnju je usmjerio na nju.

“Zajedno su radili u studiju, sarađivali, pisali pjesme. Pratio ju je na nastupe, trudio se da ispoštuje novinare, emisije”, priča majka.

Osim što je išla u srednju trgovačku, Jelena je uporedo završavala i srednju muzičku školu. Na kraju se ipak odlučila za pjevanje, jer je odmalena imitirala pjevačice držeći dezodorans umjesto mikrofona.

“Prvi nastup je imala sa 13 godina, a išla je u pratnji oca, mog pokojnog supruga Duleta. Uvijek smo je podržavali u njenim odlukama i namjerama i nismo se protivili njenim ambicijama”, kaže Zorica, pa nastavlja:

“Moram reći da je osim Zorana i Nada Topčagić veoma zaslužna za njen uspjeh, jer je prati od prvog dana. Nekada ju je čak i vodila sa sobom na nastupe, kada bi pjevala u restoranu “Tara” u Borči. Nažalost, moje dijete nije uspjelo da ostvari sve snove iako je imala dosta planova i novih pjesama za budućnost.”

Kao dijete, Jelena je bila pravi zvrk. Bila je jedinica i Zorica i Dule su joj sve podredili. Bila je uvijek nasmijana, vragolasta i Jana mnogo podsjeća na nju. Išla je na ples, karate, na časove pjevanja.

“Bila je omiljena među prijateljima, komšijama, rodbinom. Nikada nije birala ljude prema položaju i novcu. Dok smo imali prodavnicu, bezbroj puta je znala da uzme slatkiše i iznese djeci na ulici, da ode kod komšije da ruča, jer joj se više sviđa jelo. Zaista je bila dijete za koje su svi imali samo riječi hvale. Nije bila svađalica niti neko zlopamtilo.Bila je i jako vrijedna i moja velika zamjena u kući.

Zorica se već 48 dana susreće sa pitanjem: “Ko je ubica?”. Stalno se pita ko joj je ubio dijete i zašto baš nju na takav način, a najgore joj je noću, kada joj se vraćaju slike i milion pitanja.

“Jedno vrijeme sam sumnjala na svaku osobu, obilazila sam nasip, gledala ljude. Svakodnevno čitam novine, slušam komentare i nemam snage. Hodam ulicom, pričam s ljudima, ali kao da nisam tu”, objasnila je Zorica kako joj protiču dani, pa se nadovezala:

“I ove optužbe protiv Marjanovića ne mogu tako lako da gledam. Ona je živjela u toj porodici i ja kao majka ne želim i neću da pojverujem u optužbe da je neko od njih potencijalni ubica. Od kada su ubili Jelenu, sa Marjanovićima sam bliža nego dok je moja kćerka bila živa. I prije ubistva smo se viđali, pili kafu, sjedjeli kod njih u studiju. I sada me Zoran svaki dan pozove da pita kako sam i šta mi treba”.

Kaže, Jana je malo kod nje, malo kod njih i ne postoji nikkaav problem.

“Pa da mi neko prijeti i uslovljava me, zar mislite da bih šutila?! Moja kćerka se nikada nije žalila na njih, a nije bila tip koji bi nešto dugo trpio. Zorica je svako jutro pravila kafu i zajedno su išle na pijacu, nisu se svađale. Čak je i sa Zoranovim sinom Urošem imala lijep odnos.”

Zorica ne može da vjeruje da neko može da posumnja da Zoranovo dijete ima neke veze sa ubistvom, jer koliko i ona zna, Uroš je mnogo volio Jelenu i Janu.

“Čak ni sa Suzanom, Zoranovom ženom iz prvog braka, nije imala probleme. Ona i Zoran su se rastali mnogo prije nego što se Jeca pojavila. To je sve što znam i ne mogu niša loše da kažem”, poručila je Zorica na samom kraju.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh