Estrada

JELENIN UBICA ĆE PUĆI: Ovo je taktika koju policija sprovodi u istrazi ubistva Jelene Marjanović!

Policijska istraga trebalo bi da obuhvati veći krug ljudi, koji će biti ispitani u okviru potrage za monstrumom koji je ubio pjevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović. Premda je od ubistva prošlo 25 dana, taktika istrage mora da se promijeni, mišljenja je Božidar Spasić, kriminolog i bivši operativac SDB. Dodaje da nedostatak DNK čini istragu specifičnom.

Jelena Marjanović - Facebook

– Poslije 20 godina policija se suočava s ubistvom u kojem nema DNK tragova i trenutno nema informaciju o tome ko je ubica Jelene Marjanović – navodi Boža Spasić. Ovakav tok istrage ukazuje na to da je policija sada mora da radi “pješice”, odnosno da ide sa bilježnicom od kuće do kuće, piše “Kurir“.

Spasić ipak navodi da činjenica da je od ubistva prošlo 25 dana, ukazuje na kriminalističku taktiku. Riječ je, naime, o strategiji koja treba da dovede do toga da ubica “pukne”. On ipak ne misli da suprug Zoran Marjanović ima saznanja o ubistvu, jer bi u suprotnom, do sada “progovorio”. Spasić smatra da policija treba da prošiti potragu na širi krug ljudi.

– Očekujem da neko pukne, moramo dobiti priznanje – navodi Spasić, koji rad policije ocjenjuje pozitivno i smatra pohvalnim to da se “bez pouzdanih dokaza ne ide grlom u jagode”.

On nema sumnju da je ubijena pjevačica poznavala ubicu, da mu je slobodno prišla, da su se svađali, i da ju je poslije toga odgurnuo, a zatim ubio palicom.

– Nasip u Borči tako je postavljen da je ubica mogao da ostavi prevozno sredstvo na putu i tako pobjegne sa mjesta zločina – objašnjava Boža Spasić. Veliko interesovanje medija za ovaj slučaj on tumači kao svojevrsni pritisak da se ovo ubistvo ne zaboravi, mada dodaje da se pretjeralo sa pisanjem o porodici ubijene pjevačice.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh