Estrada

JELENA JE OMAMLJENA, PA UBIJENA MOTKOM? Najnoviji detalji iz istrage jezivog ubistva pjevačice

Prema najnovijim saznanjima iz istrage, pjevačica Jelena Marjanović je prvo omamljena nekim jakim sredstvom, a potom je brutalno ubijena, najverovatnije motkom.

Jelena Marjanović - Kurir.rs

Kako beogradski mediji saznaju, ona se prvo branila tako što je udarala svog ubicu pesnicama, zbog čega ispod njenih noktiju nema tragova ubice, piše Novi.

– Pretpostavljamo da je ubica znao kada će Jelena proći nasipom. Sačekao je pogodan trenutak i prišao joj s leđa. Imao je kod sebe već pripremljenu krpu ili maramicu natopljenu nekim sredstvom za omamljivanje, vjerovatno hloroformom. Stavio joj je na lice i pokušao da joj ugura u usta. Šokirana i preplašena, ona se otimala i pesnicama pokušavala da se odbrani, ali rastvor je počeo da djeluje i izgubila je dah – priča sagovornik iz istrage koji je dobro upućen u ove podatke, pa dodaje:

– Pala je na zemlju, a napadač je uzeo motku ili neki drugi tupi predmet koji je ponio i udarao dok joj nije polomio lobanju, a zatim ju je oduvkao s nasipa do kanala. Moguće je da je u tom periodu Jelena još bila živa, ali bez svijesti, i najvjerovatnije se nagutala vode što je ubrzalo smrt.

Ova najnovija saznanja su pokazala da je ovaj zločin, koji je izvršen 2. aprila, dugo planiran, a omamljivač je ubici pomogao da ostvari svoj plan.

– Kako se sumnja da su u zločin umešane i neke osobe koje su bliske žrtvi, moguće je da napadač nije želio da rizikuje da ga Jelena prepozna, a takođe ju je privremeno onesposobio kako bi je lakše dokrajčio, što je i učinio serijom udaraca tim predmetom u glavu. Prilikom te borbe pronađen je njen pramen kose, patika i šnala za kosu. Još uvijek se traga za predmetom sa kojim je ubijena. S obzirom na to da je kanal u kojem je nađeno tijelo isušen i da taj predmet nije nađen, moguće je da je bačen u obližnju močvaru, koja je rukavac Dunava. Ovih dana otežan je nastavak istrage zbog vremenskih uslova koje će sprati neke tragove – kaže izvor.

Sva ova novija saznanja potvrđuju i priču da je pas tragač pronašao tragove.

– Sasvim je moguće da je ubica nakon što je nasmrt pretukao Jelenu i bacio tijelo u kanal, prešao preko obližnje njive i došao do glavnog puta, gdje ga je čekao prevoz ili saučesnik. Specijalno obučeni pas je najpre pronašao mjesto gdje je bačena Jelena jer su mu dali njenu gumicu za kosu, a potom se otrgao inspektorima i trčao po njivi do puta, gde je stao i nije htio da se pomjeri. Tada je bilo jasno da se tu gubi svaki trag ubici.

Mediji su pisali o tome da policija traga za plavim karavanom koji je navodno primjećen u vrijeme ubistva. Utvrđeno je da dva plava karavana zapravo voze komšinica porodice Marjanović i jedan od njihovih kumova.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh