Estrada

BRUTALNI DETALJ UBISTVA PJEVAČICE: Jelena bila živa kad je bačena u kanal

Jelena Marjanović, čije je tijelo prije tačno tri nedJelje pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči, bila je živa u momentu kada je bačena u kanal sa žabokrečinom.

Jelena Marjanović - Facebook

Obdukcija je pokazala da je uprkos brojnim udarcima koje je dobila po glavi, smrt ipak nastupila kada se ona nagutala vode.

Kao što je već poznato, obdukcija je pokazala da je Jelena imala ozbiljne povrede glave koji su joj nanijeti sa sedam-osam udaraca tupim predmetom. Međutim, u njenim plućima je pronađena voda i tragovi čestica iz kanala sa žabogrečinom, što ukazuje da je ona bila živa kada je bačena u kanal i da je smrt nastupila usljed toga što se ona nagutala vode. Udarci jesu bili smrtonosni po nju i vjerovatno bi, bez pružene pomoći izdahnula na licu mjesta, ali je obdukcija ipak pokazala da je u trenutku kad je ubačena u kanal Jelena Marjanović i dalje disala – navodi izvor iz istrage i dodaje da je napadač imao pomagača.

Pjevačica Jelena Marjanović nestala je u subotu, 2. aprila u toku trčanja na nasipu u Crvenki.

Policija je sutradan pronašla njeno tijelo u kanalu sa jedne strane nasipa, a kako saznajemo, istraga će se prošititi i na drugu stranu nasipa. Ispitaće se sumnje da li je napadnuta tu, a zatim poslije nekoliko sati bačena u kanal sa druge strane gdje je i nađena.

Sumnjamo da je na taj način onaj ko je počinio ovaj monstruozni zločin, zapravo, zavarao trag s obzirom na to da su i Jelenina patika i telefon nađeni tu gdje i njeno tijelo – kaže izvor iz istrage.

Iako je najavljeno da će ime ubice biti poznato u ponedeljak, inspektori koji rade na rasvjetljavanju ovog ubistva o kom bruji cela Srbija, i dalje ispituju sve ljude u Crvenki. Razgovori se obavljaju sa svakim biciklistom i vlasnicima crnih motora, a traga se i za plavim automobilom, piše “Telegraf“.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh