Estrada

SAZNAJEMO! STEŽE SE OBRUČ OKO JELENINOG UBICE: Novi svjedok otkrio sve mračne tajne Marjanovića!

Čovjek čije se ime drži u strogoj tajnosti javio se policiji i ispričao niz detalja o veoma čudnim odnosima unutar porodice Marjanović, koji bi mogli da otkriju ko je i zašto ubio Jelenu. Steže se obruč oko ubice, slijedi hapšenje

Jelena Marjanović - Informer.rs

Istraga ubistva “Zvezde Granda” Jelene Marjanović dobila je potpuno novi pravac nakon svjedočenja čovjeka koji se javio policiji i ispričao šokantne detalje o odnosima koji vladaju unutar porodice nesrećne pjevačice, piše “Informer“.

Čovjek, koji je insistirao da se njegovo ime u ovoj fazi istrage čuva u strogoj tajnosti, sam je došao u policiju i otkrio mračne tajne Marjanovića, koje bi mogle da budu ključ u pronalaženju ubice i motiva ubistva. U policiji za sada njegov iskaz čuvaju kao “strogo poverljivu stvar”, koja ne smije da iscuri u javnost sve do hapšenja ubice Jelene Marjanović.

Ono što je “Informer” saznao od izvora iz istrage jeste da je sve što je novi svedok ispričao u policiji – čista istina. Naime, on je cijeli svoj iskaz ponovio na poligrafu i pokazalo se da nije slagao ni riječ!

Inspektori koji rade na ovom slučaju počeli su već da gube nadu da će pronaći neki materijalni dokaz i tako doći do Jeleninog ubice, a onda se u policiji pojavio potpuno nepoznat čovjek i rekao: Znam neke stvari o ubistvu Jelene Marjanović koji bi mogle da vam budu zanimljive.” On se predstavio kao prijatelj Marjanovića koji “veoma dobro zna šta se unutar te porodice dešava”. Tražio je samo da se njegovo ime za sada drži u tajnosti. Inspektori su ga pažljivo saslušali, a ono što im je ispričao potpuno ih je šokiralo. Tražili su da svoj iskaz ponovi i na poligrafu i ispostavilo se da je sve što je rekao čista istina. Njegovo svjedočenje je, praktično, dovelo do obrta u istrazi, promenilo njen pravac, a vjerovatno će otkriti i ubicu i motiv ubistva – kaže naš sagovornik i dodaje da detalje ovog svjedočenja zna samo nekoliko inspektora koji vode ovaj slučaj:

 

Radi se o veoma delikatnim stvarima… Da budemo precizniji, riječ je o nekim emotivnim odnosima unutar porodice Marjanović koji su mogli da dovedu do tragičnog epiloga, tačnije do ubistva. Kada se sklope kockice iz tih zapetljanih odnosa, postaje potpuno jasno koji su mogući motivi za Jelenino ubistvo i ko ih je tačno imao. To je sve što u ovom trenutku mogu da kažem – ostao je zagonetan naš sagovornik.

 

Poslije svjedočenja novog svjedoka, krug se praktično zatvorio. Međutim, policija ne želi ništa da prepušta slučaju, hoće još jednom da provjeri sve ove navode, da ih uporedi sa svojim prethodnim saznanjima, dokazima i analizama i da tek onda krene u akciju. Cijela Srbija je na nogama zbog ovog ubistva, svi sa velikim nestrpljenjem čekaju da ubica bude uhvaćen i zato greške ne smije da bude. Hapšenje je sada pitanje dana, najvažnije je da u ovom trenutku možemo da kažemo da držimo ubicu u šaci – dodaje naš sagovornik.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh