Estrada

JELENIN POSLJEDNJI POZIV MAJCI VODI DO UBICE! Policija na tragu KLJUČNOG DOKAZA koji će riješiti ubistvo ZVEZDE GRANDA?

Inspektori trećeg odeljenja kriminalističe policije grada Beograda utvrđuju da li je zaista sa te lokacije Jelena uputila posljednji telefonski poziv majci ili je u to vrijeme bila, eventualno, oteta i odvedena na mjesto gdje je kasnije zvjerski ubijena

Jelena Marjanović - Telegraf

Inspektori trećeg odeljenja kriminalističe policije grada Beograda juče su ponovo otišli na nasip u naselju Crvenka, gdje je bačena ubijena pjevačica „Granda“, Jelena Marjanović.

Kako prenosi “Alo!” inspektori utvrđuju da li je zaista sa te lokacije Jelena uputila posljednji telefonski poziv majci ili je u to vrijeme bila, eventualno, oteta i odvedena na mjesto gde je kasnije zvjerski ubijena.

Poznato je da se Jelenina majka Zorica Krsmanović posljednja čula sa svojom kćerkom prije tragičnog događaja. Jelena joj se tada javila telefonom i rekla joj da ide da istrči još jedan krug i da poslije toga planira da dođe kod nje. Bitno je da istraga utvrdi šta je Jelena u tom posljednjem telefonskom razgovoru tačno rekla. Da li je majci rekla: „Idem da trčim“ ili je navela: „Na nasipu sam, idem da istrčim još jedan krug“. Ukoliko je poručila da je na nasipu, na osnovu tog podatka bi moglo da se utvrdi vrijeme kada je bila napadnuta i odvedena na drugu lokaciju, gdje je kasnije, najvjerovatnije i ubijena – objašnjava izvor upućen u istragu.

Prema njegovim riječima, ubica je sam likvidirao Jelenu i to za rekordno kratko vrijeme, dok je perfektno uklanjanje tragova iziskivalo znatno više vremena i za to je, najvjerovatnije, imao jednog ili više pomagača.

– Ubici je trebalo najviše deset minuta za 30 jakih udaraca kojima je Jeleni potpuno smrskao glavu! Za zločin iz strasti je karakteristično da se veliki broj udaraca zadaje za vrlo kratko vrijeme. Jako je mala vjerovatnoća da je krvnik, prilikom čina ubistva, imao pomagača, jer bi bilo potpuno nevjerovatno da je neko nepomično drži i gleda dok je drugi likvidira. Pretpostavka je da je ubica imao pomagača u drugom činu zločina, kada je tijelo trebalo prenijeti na drugu lokaciju i ukloniti sirove tragove. Za besprekorno čišćenje mjesta zločina dovoljno je nekoliko sati, otprilike dva do tri sata – navodi naš sagovornik, prenosi “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh