Estrada

Kap krvi pjevačice Jelene riješit će sve misterije ubistva!

Pomak u istrazi misterioznog ubistva srbijanske folk pjevačice Jelene Marjanović dogodit će se onog trenutka kada se okonča vještačenje odjeće i obuće, koju su forenzičari odnijeli iz kuće Marjanovića na DNK analizu. Kapljica Jelenine krvi može da bude presudna i riješi misteriju, ukoliko najnovije analize, eventualno, pokažu da je sumnjiv trag na odjeći ili obući članova porodice nastao baš u vrijeme tragičnog događaja.

Jelena Marjanović - Novi

Kako prenosi “Alo!“ policija za sada nema opipljive dokaze na osnovu kojih bi mogla da osumnjiči nekog od članova porodice stradale pjevačice.

Međutim, detaljno pretraživanje kuće Marjanovića, koje je obavljeno prošle sedmice, potvrđuje da se krunski dokazi traže upravo u porodici stradale pjevačice.

Kako se Telegraf.rs jučer uvjerio na licu mjesta, u kući Marjanovića nije bilo policije. Zatečeni su dva radnika kako sređuju dvorište, dok je Jelenina majka Zorica Krsmanović došla, oko podneva, da obiđe unuku Janu, ali nije bila raspoložena za razgovor.

– Bio je lijep dan kada se to dogodilo. Na nasipu je bilo puno ljudi, sportista, šetača. Čudno je da niko ništa nije vidio. Gore na nasipu nema tragova, čuo sam da je policija obrijala travu, ali da nisu pronašli nove tragove. Ovdje je preko dana sve uobičajeno, ali čim padne mrak nema nigdje nikoga. Ljudi se plaše, sklanjaju se u kuće i nastupa „Zona sumraka“ – kaže trgovac iz lokalne prodavnice.

Žena koja živi u blizini autobuske stanice priznaje da ih je zaplašilo brutalno ubistvo pjevačice.

Pored kanala, gdje je 3. aprila, pronađeno Jelenino tijelo jučer je bilo pusto. Policija je pokosila travu i isjekla žbunje i rastinje, na cijelom potezu, koji vodi od zemljanog puta do mjesta gdje je nesretna žena bačena. Sve što im se na bilo koji način učinilo sumnjivo, odnijeli su na biološku analizu, ali za sada nema zvaničnih informacija da su naišli na novi trag.

Ovdje će biti presudno da policija izoluje DNK uzorak, koji može da ukaže na ubicu, trvdi izvor iz istrage.

– Policija je pogriješila što je odmah „digla“ Jeleninog muža. Trebalo je bar malo sačekati sa njegovim ispitivanjem. Ukoliko je poslije tragičnog događaja popio sedative, on nije mogao da reaguje na pravi način niti su na osnovu njegove reakcije mogli da odgonetnu misteriju. Ako su izolovali neki drugi DNK uzorak, to je ključ za ovaj slučaj! Ukoliko ubica nema dosije, policija ne može odmah da ga identifikuje. Međutim, pitanje je vremena kada će ga neki detalj otkriti i kada će se kockice sklopiti – kaže sagovornik ovog lista.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh