Estrada

NOVI ŠOKANTNI NALAZI – I ROĐENI BRAT PJEVAČICINOG SUPRUGA ZORANA, PAO NA POLIGRAFU: Zna kad i kako je Jelena usmrćena, i ko ju je ubio…

Policajci vjeruju da Miloš Marjanović, brat Jeleninog muža Zorana, krije neke informacije o ubistvu pjevačice.

Jelena Marjanović - Kurir.rs

Rođeni brat Jeleninog supruga Zorana pao je na poligrafskom ispitivanju, baš kao i većina članova porodice Marjanović, pa policija sumnja da bi on mogao da zna kad i kako je pjevačica usmrćena, a možda i to ko ju je ubio.

Prema riječima sagovornika iz istrage, gotovo je izvjesno da je Jelenin djever Miloš Marjanović bio dobro upoznat sa bračnim odnosima svog brata i snahe i da, samim tim, ćuti o nekim stvarima koje bi mogle da doprinesu pronalaženju ubice.

Potpuno je jasno da Zoranov brat Miloš zna cijelu istoriju ovog slučaja, ili da budemo precizniji, upućen je do detalja u bračne odnose svog brata i snaje. Njih dvojica su veoma bliski, a istovremeno, Miloš je živio pod istim krovom sa Zoranom i Jelenom. Dakle, ako postoji nešto u toj kući što je moglo da dovede do zločina, on je samim tim upućen. Međutim, ima indicija da Miloš krije i neke informacije vezane za samo Jelenino ubistvo. O tome govori činjenica da je, baš kao i njegov brat i otac, pao na poligrafskom ispitivanju. Miloš je, slično kao i njegov otac Vladimir, vrlo nesigurno odgovarao na pitanja da li krije nešto o zločinu i da li zna da li je brat Zoran umiješan u Jelenino ubistvo. Zbog svega toga istraga je proširena i na njega – kaže ovaj sagovornik iz policije, prenosi “Web-tribune.com“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh