Showbiz

Andrija Milošević se prisjetio teških dana: “Plaća mi je bila 210 eura, a stan sam plaćao 200 eura”

Dok ja radim na televiziji, paralelno sam radio turneje, igrao predstave, igrao sam skoro trideset predstava mjesečno, navodi glumac

U emisiji kod Milana Kalinića, gostovao je Andrija Milošević i tom se prilikom prisjetio vremena kada je jedva preživljavao.

Glumac je istakao da nije uvijek lagodno živio te da je u studentskim danima “jedva preživljavao”.

– Dok ja radim na televiziji, paralelno sam radio turneje, igrao predstave, igrao sam skoro trideset predstava mjesečno. Putovao sam za Crnu Goru vozom. Ovdje u Beogradu odigram predstavu, odem na voz u 22 sati, stignem ujutru u Podgoricu. Tamo odigram predstavu, na voz, stignem ovdje… Živio sam u vozu godinu dana – prisjetio se.

Novaca tada nije imao puno, štoviše kada bi platio stanarinu ostao bi na 10 eura.

– Plaća mi je bila 210 eura, a stan sam plaćao 200 eura. Ne pitaj me kako sam živio od 10 eura. Tako sam ja krenuo u taj producentski posao. Kada sam odradio Survivor, vratio sam se u Beograd i šetao sam po Novom Beogradu, sjeo sam u jedan kafić i gledao kako gostuju Nikola Rokvić, Gru i još neko. Oni su se nešto raspravljali, meni tu padne na pamet da napravimo predstavu o rokeru, narodnjaku i reperu – otkrio je Andrija kako se rodila ideja za seriju “Pjevaj brate”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh