Showbiz

Noćna mora Dragane Mirković se ostvarila: Sin Marko donio odluku koja je pjevačicu ostavila bez teksta

Da je sin Dragane Mirković izrastao u izuzetno zgodnog mladića mogli smo da se uvjerimo pošto je Marko otvorio profil na “Instagramu”.

Odavno je poznato i da je proteklih godina dosta radio na svom obrazovanju u Beču gdje živi s porodicom. Zna se i da voli automobile, tačnije da iz hobija vozi reli trke, ali ono što je manje poznato bilo donedavno jeste na koji načn u budućnosti sin Dragane Mirković namjerava da zarađuje za život.

Mada imaju veliko bogatstvo Dragana i njen suprug odgajali su djecu da budu vrijedni i da sami nauče de se izdržavaju tako je mezimica Manuela svojevremeno radila na recepciji. Marko, s druge strane, imao je nešto drugačiji put.

Jedno vrijeme on je bio zainteresovan za militarizam, bio je i u vojsci, bar tako govore fotografije koje kruže medijima, oprobao se i u porodičnom biznisu. Ipak, nakon svega odabrao je potpuno drugačiji životni poziv od onoga za šta se školovao i čemu su se ponosni roditelji nadali.

Sin Dragane Mirković, naime, zakoračio je u svijet umjetnosti, a putem “Instagrama” već objavljuje svoje prve kompozicije. Očigledno je da su ovdje geni učinili svoje te da je uprkos težnji pjevačice da joj sin postane poput oca biznismen, on ipak krenuo njenim stopama. Markovi pratioci čak tvrde da mu numere nisu loše, a mnogi komentarišu da mu se na tom polju smiješi svijetla budućnost.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh