Nauka

Ovo je pametni sat koji čuva vaše zdravlje

Huawei je sredinom novembra predstavio nove uređaje, a među raznim gedžetima našla se druga generacija pametnih satova, Huawei Watch GT2 u dvije varijante sportskoj i elegantnoj.

Huawei Watch GT2- Agencije

Praćenje pulsa
Huawei Watch GT2 podržava 15 opcija, od kojih su osam za sportove na otvorenom i sedam za sportove u zatvorenom prostoru.

Sat je obogaćen tehnologijom za inteligentno praćenje pulsa koja prepoznaje aktivnost i preciznije prati i šalje izvještaje o aktivnosti pulsa.

Također, Huawei Watch GT2 uveo je dodatnu mjeru bezbjednosti za korisnike koji imaju neku vrstu srčanih mana. Uz to, ukoliko ste dugo neaktivni, sat će vam poslati obavještenje o tome da je vrijeme da se pokrenete. Posjeduje Relax opciju, koja nakon aktivacije pruža različite vježbe disanja, kojima možete smiriti dah, puls, smanjiti stres i između ostalog poboljšati cirkulaciju.

Ogromni displej
Sat ima veliki, AMOLED HD displej, koji pokriva cijelu površinu kućišta. Osvjetljenje na displeju je veoma dobro, što omogućava da bez problema vidite i pročitate sve sa njega, čak i pri jakom spoljnom osvjetljenju.

Također, posjeduju opciju obavljanja poziva, direktno sa sata. Potrebno je samo da putem Bluetootha povežete vaš Huawei Watch GT2 sa pametnim telefonom, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh