Nauka

DOKTORI ŠOKIRALI JAVNOST: “Mi sada dijelimo našu planetu sa novom vrstom ljudi”

Dr. Mary Rodwell, hipnoterapeutkinja i NLO stručnjakinja, kaže da je provela godine proučavajući “Zvijezdanu djecu” – rasu hibridnih bića koja su navodno vanzemaljskog porijekla.

Vanzemaljci - Novi-svjetski-poredak.com

Advertisements

Prema njenim riječima, postoji povećanje broja male djece koja tvrde da su vanzemaljci, i to je nezavisno o kontaktu sa medijima. U stvari, ova nova ljudska rasa potiče od otmica i izvanzemaljskih eksperimenata, nešto što Rodwell može posredno posvjedočiti kroz regresijske terapije koje je vodila s mnogim pacijentima koji su bili oteti od strane vanzemaljaca.

Iskustva koja su oni podijelili su bili dovoljno dobri dokazi da istraživači vjeruju da nova vrsta ljudi živi među nama.

Prema Rodwellovoj, “Oni su unaprijeđeni. Oni imaju sposobnost razmišljanja i zaključivanja daleko iznad prosjeka. Djeca su puno više svjesna svijesti o multi-dimenzionalnim iskustvima. Dok su njihovi roditelji u strahu zbog iskustva koja su iznesena od strane njihove djece jer ta djeca govore, naravno, o svojim iskustvima.

Jedna stvar koja razlikuje ove ljude od ostatka čovječanstva je drugačija percepcija svijeta. Rodwellova smatra da određeni broj zdravstvenih poremećaja, uključujući Aspergerov sindrom i ADHD koje su dijagnosticirali kod ove djece su u stvari znak skrivenih sposobnosti koje direktno proizlaze iz genetske manipulacije od strane tehnološki napredne vanzemaljske rase, piše “Novi svjetski poredak“…

Ako se to dokaže kao istina, takozvana “bezvrijedna DNA” (junk DNA) u našem genomu može pružiti niz kognitivnih funkcija koje nauka nikada nije proučavala. Za razliku od prošlih decenija, danas imamo mnogo više informacija o tim sindromima.

Međutim, imamo još puno toga za naučiti jer još nemamo dokaze o tome kako jedan gen utiče na druge gene. Generalno govoreći, moderna nauka još nije dostigla nivo na kome ona može u potpunosti razumjeti i objasniti suptilne mehanizme kroz koje se život stalno nadograđuje.

“Human Genome Project” kojeg je stvorio profesor Sam Chang, jedan je od prvih stručnjaka koji promiče ideju da je “bezvrijedna DNA” vanzemaljskog porijekla.

Prema njegovim riječima, “Ove vanzemaljske sekvence DNA imaju vlastite sisteme i odupiru se određenim lijekovima.

Iako evolucija u velikoj mjeri ozavisi od adaptacije, tim procesima je trebalo hiljade godina da postanu standard. Činjenica da postoji takva velika razlika između dvije uzastopne generacije, jedino razumno objašnjenje je da mora postojati vanjski faktor odgovoran za ovakvu manipulaciju ljudskog genoma.

Ono što dr mi još uvijek pitamo je da li će čitavo čovječanstvo konačno aktivirati tu “višu inteligenciju” kada vanzemaljci stignu. Ili ćemo postati muzejski eksponati uz neandertalaca i izumrijeti sa našim većim mozgom i apetitom. I što je najvažnije, da li se mi krećemo prema našem kraju kao rezultat naših želja? (HF)

Priloženi video u nastavku daje odgovore na neka od ovih pitanja:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh