Nauka

ALARMANTNO PRIZNANJE: “Naša planeta je godinama izložena zaprašivanjem otrova u okoliš”!

“Globalno, u posljednjih deset godina ili više, uz dramatično povećanje intenziteta, naš planet se namjerno i trajno izlože neprirodnim tvarima koje oslobađaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u naš okoliš”.

Mali avion - Nezavisne.com

Vjerujete da nas prskaju chemtrailsima? Ne vjerujete? Nije ni bitno jer dok raspravljamo svašta se nešto odvija u podzemlju i nadzemlju, nad našim glavama, vjerovali vi u to ili ne. Ali možda je bolje otvoriti oči i poslušati riječi jednog vodećeg svjetskog znanstvenika izuzetno priznatog u naučnim krugovima, pogotovo u području nuklearne hemije, J. Marvina Herndona koji o chemtrailsima sasvim otvoreno razgovara.

Ovaj naučnik sa Univerziteta u Kaliforniji još prije nekoliko mjeseci kontaktirao je Dana Wigingtona, nezavisnog istraživača pojave “CHEMTRAILS” kako bi preko njega alarmirao svijet o otrovnom prskanju hemikalija po ljudima i planeti.

Sada je izdao i članak u kojemu je jasno napisao:

“Globalno, u posljednjih deset godina ili više, uz dramatično povećanje intenziteta, naš planet se namjerno i trajno izlože neprirodnim tvarima koje oslobađaju otrovne doze aluminija i drugih tvari u naš okoliš. I da napomenem, sve se to događa bez znanja javnosti, dakle u potpunoj tajnosti, bez razumjevanja, bez akademskih istraživanja, bez pristanka javnosti i vlasti i bez shvaćanja kako te toksične tvari zapravo utječu na čovjeka i na planetu. Ili razumjevanja pa je baš to i cilj”.

Nadalje Herdon piše i šokira svjetsku javnost:

”Od proljeća 2014. godine, primijetio sam umreženu pojavu toksičnih geoinžinjering staza u donjim slojevima atmosfere (troposferi), koje se miješaju sa zrakom koji udišemo. Do novembra 2014. godine, prskanje iz tankera-jet aviona postalo je svakodnevna pojava, ponekad do te mjere da ovo prskanje uzrokuje da inače plavo nebo postane potpuno oblačno s primjesama umjetnih oblaka. Posve uznemirujuće, pogotovo jer nema nikakvih upozorenja vlasti, a čak i za najugroženije članove zajednice: djecu, trudnice, starije osobe i osobe s kompromitiranim imunološkim i dišnoim sustavom“.

Izjave ovog naučnika jako su uznemirile svijet, upravo zbog toga što mnogi ljudi pored zdravih očiju ne vide i ne žele vidjeti što se događa. No, ukoliko je tajno zaprašivanje čovječanstva prevršilo toliku mjeru da se pojedini nučnici javno obraćaju javnosti, vjerujte stanje je izuzetno alarmantno i pogubno za ljude.

Herdon je Wigingtonu još rekao: Vrijeme je da svijet čuje istinu! Oni se opako igraju čovječanstvom’!


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh