Mobiteli

Realme 6 Pro u prodaji širom EU od 29. maja

Realme 6 Pro kombinuje 90Hz ekran, dvostruku selfie kameru ugrađenu u ekran i 30W brzo punjenje; realme 6 Pro stiže da kompletira moćnu seriju realme 6 uređaja

realme 6 Pro - PR / Haber.ba

realme, najbrže rastuća marka pametnih telefona, danas objavljuje kako će realme 6 Pro biti dostupan u prodaji širom EU od 29. maja.

realme 6 Pro: 6 Kamera. Pro Displej
Novi realme 6 Pro kombinuje 90Hz zaslon, dvostruku selfie kameru ugrađenu u ekran i 30 W tehnologiju brzog punjenja. realme 6 Pro pokreće Qualcomm Snapdragon 720G procesor, posjeduje 6 kamera, te napredniju tehnologiju od konkurencije u svom cjenovnom segmentu, postajući telefon sa 6 kamera sa najboljom vrijednošću..

realme 6 Pro dolazi s FHD + rezolucijom 2400x1080P i 6,6-inčnim 90Hz ultra glatkim zaslonom i sa 90Hz osvježavanjem za poboljšani vizualni doživljaj. Sa 90,6% omjera zaslona i tijela, ekran je pokriven i Corning Gorilla Glass 5 za bolju zaštitu. Također dolazi sa funkcijama kao što su “punch hole” efekat svjetlosti, tehnologijom zaštite očiju, prilagodbu boje po želji korisnika i OSIE.

realme 6 Pro takođe dolazi sa Sony širokokutnom dvostrukom glavnom kamerom od 16MP sa IMX471 + 8MP 105 ° super širokokutnom kamerom. Domet snimanja je 2,5 puta veći nego prije uz dodatak “Edge Deformity Correction”, te može prepoznati lica i automatski optimizirati konture lica.

realme 6 Pro također se može pohvaliti najnovijim vodećim, ultra jasnim četveročlanim postavkama koje čine 64MP glavna kamera, 12MP 20x teleobjektiv sa hibridnim zoom-om, 8MP 119 ° ultra širokokutna kamera i makro objektiv. Zasnovan na Nightscape 2.0, realme 6 Pro sadrži Nightscape 3.0 koji je poboljšan režimom stativa i Ultra Nightscape tehnologijom.

Sa nedavno nadograđenom 30W tehnologijom brzog punjenja, realme baterija od 4300mAh može se u potpunosti napuniti u roku od 60 minuta. Čak i dok igrate zahtjevne igre, tehnologija brzog punjenja od 30 W može napuniti do 62% u samo 60 minuta.

realme 6 Pro bit će dostupan u dvije boje Lighting Blue i Lighting Orange sa konfiguracijom od 8GB + 128GB.

O Realme brandu
realme je tehnološki brend specijaliziran za pružanje vrhunskih kvaliteta i modernih pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. realme je rangiran kao 7. brend pametnih telefona na svijetu i službeno se svrstao među glavne brendove pametnih telefona prema statistikama globalnih isporuka pametnih telefona u Q3 2019. U 2019 godini globalne isporuke pametnih telefona realme dostigle su 25 miliona sa godišnjim procentom rasta od 808%, čime zauzima 1. mjesto među robnim markama pametnih telefona, čineći realme najbrže rastuću marku pametnih telefona na svijetu. Od svog predstavljanja na azijskom tržištu, realme proizvodi su vrlo dobro prihvaćeni zbog svojih performansi i stila, sa prekretnicom od milion prodanih mobilnih telefona u tri dana, samo u Indiji. realme je sada jedan od 4 najprodavanije marke u Indiji i top 5 u Indoneziji. Na osnovu statističkih podataka iz novembra 2019. godine, realme je među top 5 najprodavanijih robnih marki pametnih telefona u Španiji.

Kompanija trenutno posluje na 27 tržišta širom svijeta.

Realme BiH Instagram: https://www.instagram.com/realme.ba/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh