Mobiteli

Realme putem video linka objavio dugočekivani Realme 6 i još dva vodeća pametna telefona

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svijetu, objavio je dugoočekivani realme 6 na prvom online video eventu 2. aprila.

realme 6 - PR / Haber.ba
  • realme 6, realme 6i i realme C3 službeno su predstavljeni na prvom online video predstavjanju 2. aprila
  • realme 6 sa ekranom od 90 Hz i postavljenom kamerom od 64MP najbolji je izbor za mlade ljubitelje tehnologije
  • Sigurnost je glavni prioritet realme tokom ove globalne epidemije, pa smo se odlučili na online predstavljanje kako bi smo pokazali nove proizvode

Realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svijetu, objavio je dugoočekivani realme 6 na prvom online video eventu 2. aprila. Osim realme 6, na tržištu se predstavio i novi realme 6i i realme C3.

Prethodni najbolji proizvod kompanije realme, realme 5 Pro, – Quad Camera Speed ​​Master-, sa kamerom od 48MP predstavljao je najbolji izbor srednje klase. Sada, realme 6, kombinuje 64MP kameru sa 90hz ekranom, i postaje istinski Pro brenda Realme.

Serija Realme 5 bila je toliko popularna među mladima da je postala najbolji izbor za 18 miliona korisnika širom svijeta. Sada je realme 6 postavljen kao novi vodeći proizvod ovog brenda, i predstavlja najbolji izbor za mlade ljubitelje tehnologije zahvaljujući svim svojim moćnim karakteristikama.

Ultra glatki displej

Realme 6 sadrži 6.5-inčni 90Hz ultra glatki ekran s 90Hz osvježavanjem, što rezultira besprijekornim i glatkim vizuelnim doživljajem sa svakim dodirom ekrana. Realme 6 ima ekran koji pokriva 90,5% ukupne prednje povrsine pametnog telefona i time korisnicima donosi vrhunski vizuelni doživljaj. Ekran je pokriven i Corning Gorilla Glass 3 radi bolje zaštite.

realme 6 – PR / Haber.ba

64MP Pro kamera

Realme 6 se takođe može pohvaliti najnovijom vodećom, ultra jasnom quad-kamerom. Posjeduje glavnu kameru od 64MP, 8 megapiksela 119 ° ultra-široki ugao, makro objektiv i B&W portretno sočivo. Jedan klik je dovoljan za prelazak na širokougaoni način rada, omogućavajući korisnicima snimanje fantastičnijih slika pejzaža, arhitekture i fotografija na kojima se nalazi velika grupa ljudi. Ultra-makro objektiv korisnicima će omogućiti približavanje slika i otkrivanje ljepote mikro svijeta sa udaljenosti snimanja od 4 cm.

Uz prateći slogan komanije je ‘Dear to leap’, realme 6 serija stiže u Evropu kako bi mladima ponudila najbolju tehnologiju s kompletnim portfolijem proizvoda koji se temelje na moćnoj tehnologiji ’64MP Pro Camera. Pro Display’.

Potpuni portfolij je predstavljen 2. aprila

Pored realme 6 uređaja, realme 6i, novi je član porodice realme 6 serije sa quad kamerama. Kao nasljednik realme 5i, realme 6i donosi ogromne nadogradnje na području kamere, performansi i dizajna. Kao prvi u svom segmentu, realme 6i ima prvi svjetski MediaTek Helio G80 procesor koji će osigurati snažne i brze performanse kako za uobičajene korisnike , tako i za korisnike koji vole da igraju igrice. Realme 6i se nadograđuje na 48MP AI Quad Cameru, dok realme C3 ima bateriju od 5000 mAh, 6,52 inčni HD + Mini-drop full-screen i prvi svjetski MediaTek Helio G70 vrlo snažan procesor.

***

O realme
Realme je tehnološki brend specijaliziran za pružanje vrhunskih kvaliteta i modernih pametnih telefona i IoT proizvoda s najboljim dizajnom i performansama. Realme je rangiran kao 7. brend smartfona na svijetu i službeno se svrstao među glavne brendove pametnih telefona prema statistikama globalnih isporuka pametnih telefona u Q3 2019. U 2019. globalne isporuke pametnih telefona realme dostigle su 25 miliona sa godišnjom stopom rasta stopa od 808%, što je 1. mjesto među robnim markama smartfona, čineći realme najbrže rastućom markom pametnih telefona na svijetu. Realme proizvodi su na azijskom tržištu vrlo dobro prihvaćeni zbog svojih performansi i stila, s prekretnicom koja bilježi milion prodatih mobilnih telefona u tri dana, samo u Indiji. Realme je sada jedan od 4 najprodavanije marke u Indiji i top 5 u Indoneziji. Na osnovu statističkih podataka iz novembra 2019. godine, realme je postao prva od pet robnih marki smartfona u Španiji.

Kompanija trenutno posluje na 27 tržišta širom svijeta.

www.realme.com

Evropski kanali za društvene medije:
Twitter: https://twitter.com/realmeeurope
Instagram: https://www.instagram.com/realmeeu/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh