Mobiteli

Izmislili su kavez za mobitel – Znate li nekog čiji telefon bi trebalo zaključati na neko vrijeme?

Koliko često ti se dogodilo da si s ekipom dogovorio druženje uz razgovor i društvene igre, no jedan član ekipe je više skoncentriran na svoj mobitel nego na prijatelje oko sebe? Čak i ako ti lično nemaš takva iskustva, znaš sigurno nekoga ko ima.

No image - Haber.ba

U današnje vrijeme život bez mobitela je nezamisliv, no ipak moramo negdje povući granicu. Tako smo u nekim filmovima i serijama mogli vidjeti kako ekipa stavlja mobitele na sredinu stola i ne smiju ih cijelu večer uzeti. A upravo smo pronašli nešto slično što bi moglo biti zanimljivo tvom društvu.

Radi se o kavezu koji nalikuje mini zatvorskoj ćeliji i u koju stane šest mobitela, a uz nju dolazi i lokot s dva ključa pomoću kojih se taj kavez zatvara. Kako bi začinili igru, možete dodati i neki vremenski period u kojem mobiteli moraju biti zaključani. Ovaj zanimljiv predmet prodaje se na stranici Firebox, koja i inače ima veoma zanimljive i jedinstvene predmete, prenosi “24sata“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh