Internet

Nova opcija na aplikaciji WhatsApp oduševila korisnike

Baš kao što je to u novembru prethodne godine bilo i najavljeno, kompanija Meta, koja stoji iza WhatsAppa, uvela je mogućnost slanja poruke samome sebi.

WhatsApp - Net.hr

WhatsApp je još u novembru prošle godine korisnicima počeo isporučivati novu mogućnost napravljenu za sve koji se žele dopisivati sami sa sobom.

Slanje poruka samom ili samoj sebi obično se koristi za brze bilješke, pogotovo ako korisnik nije sklon korištenju raznih aplikacija koje služe upravo za to.

Opcija se zove ‘Message Yourself’ te služi za slanje bilješki, podsjetnika i lista za kupovinu samima sebi na WhatsApp. Naravno, poželite li, možete i porazgovarati sa sobom.

Iako za tu namjenu, pospremanje bilješki, linkova, popisa kupovine i sličnog, postoje aplikacije isključivo u te svrhe, poput recimo besplatnog i odličnog Googleovog Keepa, mogućnost slanja poruka samome sebi dostupna je već neko vrijeme i u ostalim aplikacijama, poput Instagrama, FB Messengera, Microsoftovog Teamsa, Slacka i sličnih. Sada postoji i u WhatsAppu. prenosi radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh