Internet

Poplave u BiH – Otvoren PayPal račun Vlade BiH za donacije

Vlada Federacije BiH je uz pomoć Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine otvorila PayPal račun u cilju što lakšeg prikupljanja donacija za pomoć poplavljenim područjima u Federaciji Bosne i Hercegovine.

No image - Haber.ba


PayPal račun Vlade BiH (Foto: Screenshot)

Link za PayPal račun nalazi se na homepageu web stranice Vlade FBiH www.fbihvlada.gov.ba pod oznakom “PayPal Pomoć/Poplave FBiH”.

Od 17. maja na stranici Vlade FBiH nalazi se link sa oznakom “Donatorski računi za pomoć stradalim” sa informacijama o donatorskim računima koje je Vlada otvorila, a zbog velikog interesovanja građana da pomognu stradalim u poplavama.

Na web stranici Federalne vlade se mogu naći i linkovi “Važniji brojevi telefona” i “Važne odluke i preporuke”. U linku „Važne odluke i preporuke“ možete pogledati Odluku od 19.5.2014. godine i dopunu Odluke Vlade FBiH od 20.5.2014. godine o propisivanju mjera neposredne kontrole cijena, sa listom proizvoda na koje se Odluka odnosi.

Unutar ovog linka nalaze se i druge odluke, preporuke i obavijesti drugih federalnih i tijela BiH koje se odnose na saniranje šteta od poplava, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

(haber.ba)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh