Internet

Facebook spaja Instagram i Messenger dopisivanje

Facebook je, izgleda, počeo sa realizacijom svog plana za spajanje opcija za dopisivanje na svim svojim platformama, ali to za sada čini postepeno.

Facebook Messenger - Blogspot.com

Neki korisnici Instagrama već su na svojim aplikacijama za Android i iOS platforme dobili obavještenje o mogućnosti dopisivanja sa prijateljima koji koriste Facebook, odnosno Facebook Messenger.

Poznata ikonica papirnog aviona za direktno slanje poruka sada je zamijenjena logom Messengera. Još uvijek nije moguće razmjenjivati poruke sa korisnicima Facebooka, ali će ta opcija uskoro postati dostupna korisnicima.

Novo ažuriranje donosi drugačiji izgled četa, kao i opcije odgovora na poruke prevlačenjem prstom preko njih, piše Engadget.

Facebook ne krije želju da ujedini čet opcije Instagrama, Messengera i WhatsAppa, budući da želi da stvori “privatni društveni prostor ” i time omogućiti korisnicima kontakt sa svim njihovim prijateljima, prenosi “Telegraf.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh