Internet

Procurile stvarne slike influencerice: Gledaoci se šokirali kad su vidjeli kako zapravo izgleda

Ako još niste znali da objavama na društvenim mrežama baš ne treba vjerovati, vrijeme je da to naučite.

No image - Haber.ba

Influenceri na društvenim mrežama često objavljuju uređene slike koje nemaju puno veze sa stvarnošću, no ta iluzija povremeno se rasprši pa nastane pravi skandal. U takvom skandalu sudjelovala je djevojka iz Kine kada su procurile njezine fotografije prije uređivanja, piše Dnevnik.hr.

Slike su pokazale da ne izgleda nimalo nalik slikama koje objavljuje na društvenim mrežama, što je razočaralo njezine obožavatelje koji je očito prate samo zbog izgleda. Na fotografijama koje je objavljivala izgleda poput porculanske lutke, a u stvarnosti izgleda poput osobe, što se nikako nije svidjelo njezinim pratiteljima.

Nerealna očekivanja mogu dovesti do velikih razočaranja, a u galeriji možete pogledati razliku između mašte i stvarnosti koja je razočarala njezine pratitelje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh