Internet

Facebook, Instagram i WhatsApp opet normalno funkcionišu, evo u čemu je bio problem

Nakon što je došlo do velikih tehničkih problema u radu Facebooka, Instagrama i WhatsAppa, ove društvene počele su ponovo normalno funkcionirati.

No image - Haber.ba

Od ranog jutra korisnici Facebooka, Twittera i WhatsAppa prijavljivali su da se ne mogu spojiti na spomenute mreže, a kvar na radu mreža primijetili su i korisnici u BiH te zemljama regije, piše “Fena”.

Problem je bio na globalnom nivou, a Facebooku i Instagramu se nije moglo nikako pristupiti.

Glavna Facebookova domena je bila potpuno nedostupna.

Problemi kod WhatsAppa su zabilježeni u pogledu slanja i primanja poruka. Sve je to dobro došlo Twitteru, čiji su ga korisnici pretvorili u centar za objavljivanje o kvarovima društvenih mreža.

Facebook, WhatsApp i Instagram su se još prošlog mjeseca suočili s ovakvim raspadom sistema. Facebook je tek nakon 24 sata riješio problem, naglasivši da se radi o “promjeni konfiguracije na serverima”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh