Internet

Tviteraši dobili pojačanje: Mektić otvorio profil na društvenoj mreži i odmah izazvao reakcije

On važi za političara bez dlake na jeziku, koji često iznosi stavove koji su suprotni čak i zvaničnoj politici stranke iz koje dolazi

Dragan Mektić - Twitter

Ministar bezbjednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić povukao je potez koji su dugo očekivali brojni korisnici Twittera – otvorio je profil na ovoj društvenoj mreži.

Da je nalog njegov, a ne lažni, za Srpskainfo je potvrdio i sam Mektić.

On važi za političara bez dlake na jeziku, koji često iznosi stavove koji su suprotni čak i zvaničnoj politici stranke iz koje dolazi – SDS, zbog čega njegovi pratioci na Twitteru očekuju da im s Mektićem neće biti dosadno. I nije.

Treći tvit koji je objavio bilo je linkovanje svog gostovanja u programu Face TV, kada je šokirao javnost izjavom da bi volio da BiH i Srbija uđu u NATO, što je stav suprotan od zvaničnog stava svih parlamentarnih partija sa sjedištem u Srpskoj.

– Pa ljudi dragi, da li ste vi normalni? Daj @VukotaG ili ovo sve poizbacuj iz stranke ili izađi i napravite novu stranku – odgovorio mu je jedan od pratilaca.

Na kritike koje mu je zbog izjava o NATO uputio potpredsjednik SDS Milovan Cicko Bjelica, Mektić je odgovorio tvitom: „Kad bi se Cicka pitalo, mi bi u prvobitnu zajednicu. Samo si ti Cicko Srbin“,prenosi Depo

Pokretanje istrage Tužilaštva BiH protiv njega Mektić je komentarisao tvitom: “Koje dijabole, Tužilaštvo utvrdi da nema krivičnog djela u slučaju „selefije“ a onda osumnjiči mene da sam odao tajnu u tom predmetu“.

Izjavu Milorada Dodika da hoće da rehabilituje KK „Bosna“, Mektić je dočekao uz komentar: „Rehabilituj ti ovdje život naroda a košarka će doći sama po sebi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh