Internet

Gmail uvodi novu opciju koja će vam se svidjeti

Korisnici Gmaila širom svijeta dugo čekaju na opciju zakazivanja slanja mailova koja bi mnogima olakšala brojne poslove.

Gmail - YouTube

Najnovija nadogradnja Gmaila za Android uređaje uključuje i opciju zakazivanja slanja e-mailova. Tako ćete, na primjer, moći da odložite slanje e-maila za deset minuta ili deset dana.

Pored ove opcije, korisnicima će biti omogućeno i otkazivanje slanja zakazanog e-maila. Takođe, zakazani e-mailovi će biti poslani i kada budete offline ili ukoliko vam se isprazni baterija na telefonu.

Ovo nije prvi put da se govori o ovoj mogućnosti na Gmailu. Sredinom prošle godine pojavile su se naznake da bi Gmail mogao da omogući zakazivanje slanja e-mailova, a sada je ova opcija korisnicima bliža nego ikada, piše “B92“.

Postoji mogućnost, pišu strani mediji, da Gmail pokrene novu opciju za svoj 15. rođendan koji obilježava sljedećeg mjeseca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh