Internet

Kvalitetno upravljanje – ManageFB – aplikacija za poslovne profile na Facebooku

Komapnije sve više svoje oglašavanje preusmjeravaju na Facebook, a jedna naša firma razvila je aplikaciju koja bi trebalo da pomogne da pomogne sa kvalitetnim vođenjem poslovnih profila na ovoj društvenoj mreži.

No image - Haber.ba


ManageFB (Foto: Screenshot)

ManageFB je aplikacija koju je razvila srbijanska kompanije Social Media Hub sa kojom Facebook planira saradnju na ovom projektu. ManageFB je aplikacija koja sa svojim skupom alata pretenduje da postane “kontrolna tabla” za administriranje Facebook stranica.

Cio proces implementacije ManageFB aplikacije u neku polsovnu Facebook stranicu se sastoji iz tri koraka, odnosno tri klika nakon čega su na raspolaganju brojni šabloni za online prodavnice, popuste, raznorazna takmičenja i prezentovanja proizvoda.

Osnovu ManageFB aplikacije čini skup alata neophodnih za za kvalitetno vođenje poslovnih profila – od istraživanja tržišta, praćenja interesovanja korisnika, posjete stranicama sa sličnim proizvodima (koji žele da se reklamišu) do upoređivanja sa identičnim stranicama iz regiona i svijeta.

(haber.ba)


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh