Internet

Stvari koje mame i trudnice ne bi smjele objavljivati na društvenim mrežama

Več pri pogledu na prvi plusić na testu većina trudnica poželi objaviti to cijelom svijetu. Upravo kako bi izbjegli najčešće pogreške, poslušajte naše savjete. Neke teme ipak nisu za svačije oči, pa ove stvari ne bi trebalo dijeliti na društvenim mrežama!

Trudnica - Večernji.hr

Objava trudnoće – Dobro razmislite tko sve može vidjeti vaše objave prije nego objavite sretnu vijest na internetu. Nije zgodno da bliski članovi obitelji ili poslodavac saznaju o trudnoći na ovakav način, piše “Index“.

Detalji o jutarnjim mučninama – Čak i ako svi prijatelji na društvenim mrežama znaju da ste trudni, ovo je detalj koji ih nimalo ne zanima.

Širenje priča o nesretnim ishodima trudnoće – Ovakve stvari znaju vrlo uzrujati trudnice, toga tužne i loše članke zaobiđite i prekinite krug dijeljenja članka naokolo i time poštedite živce mnogim trudnicama.

Postovi o promjeni pelena – Vaše prijatelje doista ne zanima koliko često, kada i kako mijenjate pelene i kakva je “kakica” vašeg djeteta.
 
Golotinja – Pritom, naravno, mislimo na objavljivanje vašeg golog djeteta, čak i ako su kritične točke prekrivene. Sjetite se da sve što jednom bude objavljeno, zauvijek ostaje na internetu i teško možete zaštititi slike svog djeteta naknadnim brisanjem kada je već mnogo ljudi imalo pristup istima.

Traženje savjeta o djetetovom zdravlju na društvenim mrežama – Ovaj način liječenja djeteta može vas samo prikazati lošom majkom. Posjetite liječnika, upitajte vašu majku za savjet. Većina žena koje na ovaj način traži pomoć u liječenju djeteta bude osuđena od strane okoline, najčešće je prva pomisao “ima vremena za internet, ali nema za odvesti dijete liječniku”.


loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh