Zdravlje

POSTOJI NEŠTO MNOGO ZDRAVIJE OD KAFE, ŠTO TREBA RADITI ČIM SE PROBUDITE: ZA OVO MNOGI NEMAJU POJMA

Otkrivamo prednosti za koje stručnjaci za se.sualno zdravlje kažu da se mogu dogoditi vašem tijelu ako se ujutro upustite u se.s.

Može biti nevjerovatno zadovoljavajući i prijatan. Ne samo da vas čini radosnima i uzbuđenima, već može i da vas osvježi. Tih nekoliko minuta kardio vježbi mogu uljepšati vaše jutro i donijeti vam bezbroj prednosti.


Poboljšava raspoloženje, bit ćete puni energije

Se.s oslobađa endorfine u tijelu i to vas automatski čini sretnijima. Ako vam dan počinje sa osmjehom, prilično je sigurno da ćete to raspoloženje zadržati i tokom cijelog dana. Nakon dobro prospavane noći, se.s će biti energičniji. Nećete se osjećati umorno ili pospano, nakon cjelodnevnog rada kada legnete u krevet. Dakle, jutro je najbolje vrijeme za se.s.

Popravlja odnos

Se.s trenutno podiže raspoloženje, a kada ga imate ujutro, intimnost će se sigurno povećati, što vam oboje daje prostor da se dobro provedete zajedno. Ako imate malo više vremena, možete se čak i maziti i na najbolji način iskoristiti tu priliku.

Pomaže da se osjećate prijatno

Jutarnji se.s pomaže vam da partneru otkrijete svoju najdublju nesigurnost. Na svjetlu vaš partner može vidjeti potpuno go.e. Možete biti samouvjerene i dobro se zabaviti ili biti nesigurne i ostati u krevetu. Ali biti go.i i voditi se.s u ranim jutarnjim satima, na poseban način povezuje vas i vašeg partnera, piše Večernji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh