Zdravlje

JEDAN NAPITAK BI SVI TREBALI DA PIJEMO UJUTRU: Nutricionistkinja otkrila – “radi kao magija”, trebaju vam 2 sastojka!

Nutricionistkinja Ejslin Kembridž tvrdi da bi jedan napitak svi trebalo da pijemo ujutru, a trebaju vam samo dva sastojka!

Jedan napitak, tvrdi nutricionistkinja Ejslin Kembridž, mogao bi da nam pomogne da se ujutru brže razbudimo, budemo raspoloženiji i puni energije – a svakako nije riječ o kafi.

Za ovaj napitak potrebna su vam samo dva sastojka, a nutricionistkinja kaže da “rade kao magija”.
“Postoji jedna stvar koju bi apsolutno svi trebalo da urade istog trenutka kada ustanu, a to je – da piju vode. Tako hidriraju telo i snižavaju krvni pritisak”, kaže nutricionistkinja Kembridž, a u vodu možete da nacijedite i malo limuna, te da će efekat tako biti još bolji.

Ona objašnjava da i večernja rutina takođe može da vam pomogne da se ujutru budite lakše, bolje raspoloženi i energičniji. S tim u vezi, kaže da bi između večere i spavanja trebalo da prođe barem tri sata, da bi tijelo potpuno svarilo hranu i zaista se odmorilo tokom noći.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh