Zdravlje

BUKVALNO PRŽI SALO: Pripremite napitak od par sastojaka nakon kojeg ćete se BUDITI POLA KILOGRAMA LAKŠI

Jedan od razloga zašto ne možete da smršate je spor metabolizam. Pored toga što je potrebno da jedete zdravo, što znači dosta voća i povrća i da se redovono hidrirate vodom, u procesu ubrzavanja metabolizma može vam pomoći i ovaj napitak, piše Srbija Danas.

Za početak, nekoliko sati pred spavanje nemojte jesti ništa, a onda neposredno pred odlazak u krevet spremite napitak od sledećih sastojaka:

pola cijeđenog limuna,
kašičicu isjeckanog peršuna,
malo cimeta i pola kašičice sirćeta izmešajte u dva i po decilitra vode

Po želji:

Ukoliko vam ne odgovara ukus, možete dodati kašičicu meda ili đumbira.

Ukoliko se pridržavate pravila, trebalo bi da se ujutro probudite pola kilograma lakši, a možda je još važnije to što uopšte nećete biti naduvani i otečeni. Još brži rezultati bi se dogodili ukoliko biste večeru u potpunosti zamijenili ovim napitkom, ali čak i ukoliko to ne uradite, poslije mjesec dana upotrebe bićete vidno mršaviji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh