Zdravlje

Doktorica savjetuje kako da pobijedimo proljetni umor bez lijekova

Ukoliko se osjećate umorno i bezvoljno, niste sami. Veliki broj ljudi pati od takozvanog “proljetnog umora” kada dođe do naglog porasta temperature.

Umor - Ilustracija/Web-tribune.com

Doktorica Aleksandra Pantović otkrila je da lijekovi iz apoteke ne pomažu, već je jedan od lijekova za ovu boljku – da se zaljubite!

Doktorica objašnjava da je proljetnii umor lako prepoznati i razlikovati od simptoma nekih drugih bolesti.

“Proljetni umor se javlja isključivo u proljeće, tako da se lako prepozna. To je nezadovoljstvo, nemogućnost da se pokrene, nedostatak želje da se ode do prodavnice, da se izađe napolje, a napolju je lijep dan, dugo se spava”, objašnjava doktorka Pantović.

Na pitanje da li postoji lijek u apoteci koji bi nam pomogao doktorica kaže:

“Ja sam prije da sami sebe pokrenemo jer nijedan vitamin ne može da vam digne imunitet ako ste neraspoloženi. Zaljubite se, volite svoje bližnje, krećite se, bavite se sportom i tako ćete dići imunitet bez ijedne tablete”. prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh