Zdravlje

Krema za ispucale pete: Ovo nećete naći ni u jednoj prodavnici!

Gruba koža na petama je čest problem. Razlog ove pojave mogu biti nekvalitetne cipele koje ne propuštaju dovoljno vazduha i ne dozvoljavaju koži da udiše.

Ispucale pete - Dnevni.rs

Činjenica je da su veći deo godine naša stopala u zatvorenom. Koža radi, pa se znoji, umara, isušuje i čak puca. Da biste izbjegli probleme sa očvrslim petama, samo koristite ovaj jednostavan lijek, piše “Dnevni“.

KREMA ZA ISPUCALE PETE
20 g masti od nevena
10 g tečnog vitamina A (1 ampula)

Temeljno pomiješajte ove sastojke u maloj posudi. To je, u stvari, sve – čudesna krema je spremna! Ako vašim petama treba hitna nega, napravite vitaminsku oluju. Tokom čitave sedmice parite noge svako veče, ostružite kamenom za pete i namažite ovom kremom preko noći. Obucite pamučne čarape i pravac u krevet.

Poslije takvog kursa liječenja, pukotine na petama dugo zarastaju, a koža postaje glatka i njegovana. U budućnosti će biti dovoljno da proizvod primjenite jednom nedeljno. Obavijestite svoje prijatelje o ovoj čudesnoj kremi, jer su se i oni vjerovatno suočili sa ovim problemom!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh