Zdravlje

Stavite tenisku lopticu iza vrata i uklonite bolove u leđima i vratu

Da li mislite da ništa, osim skupocijenih masaža, neće pomoći da se ublaži osjećaj napetosti i bolova između lopatica? Često se mišići u ovom predijelu grče zbog stalnog nošenja teških torbi, dugog sjedenja za računarom ili čak držanja mobilnog telefona ramenom…

Teniska loptica za bolove u vratu - Screenshot

Postoji jedan efikasan način da se riješite bolova u vratu i glavobolje, kao i svih zatezanja koja se javljaju u mišićima.

MASAŽA LEĐA I VRATA TENISKOM LOPTICOM

Pogledajte kako se bolovi u vratu i leđima mogu ublažiti za samo 6 minuta. Dobra vijest je da za ovaj efikasan postupak ne trebate kupiti nikakvu specijalnu opremu ili trošiti novac na skupog masažnog terapeuta. Teniska lopta i ravan zid su sve što vam treba za dugo očekivano oslobađanje od bolova!

Redovno radite ovaj opuštajući kompleks za leđa kako biste postigli trajne pozitivne efekte.

Kontraindikacija za to može biti samo povećana tjelesna temperatura ili stanje tijela u kojem je isključen svaki stres, prenosi “Dnevni“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh