Zdravlje

Lijek za čista pluća – Zaboravite na astmu, bronhitis i kašalj

Bez obzira pušite li ili ne, morate voditi računa o zdravlju pluća.

Lijek za pluća - Lijekizprirode.com

Prije svega, pažnju treba posvetiti pušačima i stanovnicima mega gradova, zbog činjenice da su njihovi respiratorni organi najosjetljiviji na pojavu različitih bolesti.

Najčešća oboljenja su astma, bronhitis i razne vrste kašlja. Srećom, postoji recept koji će vam pomoći da očistite pluća.

Naučnici kažu da sastojci ovog proizvoda mogu pomoći u prevenciji raka. Iskoristite ga za zdravlje!

KAKO OČISTITI PLUĆA

– 1 mali komad korijena đumbira
– 2 kašičice kurkume
– 400 g bijelog luka (oljušteno i isječeno na 4 dijela)
– 400 g šećera (uobičajeni šećer je moguć, ali smeđi je bolji)
– litar vode

PRIPREMA

Sipajte vodu u šerpu, stavite na vatru i dodajte šećer. Kad počne da ključa, dodajte bijeli luk, izrendani korijen đumbira i kurkumu.

Mješavina neka se kuha sve dok se količina vode ne smanji za pola. Zatim je procijedite i sipajte u staklenu teglu. Kada se potpuno ohladi prebacite u frižider.

KAKO SE KORISTI

Konzumirajte 2 kašike ove mješavine ujutru i uveče poslije jela. Ne koristite ovaj prirodni lijek ako imate intoleranciju na bilo koji od njegovih sastojaka, prenosi “Dnevni“.

Podijelite ovo nevjerovatno sredstvo za čišćenje pluća sa prijateljima!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh