Zdravlje

STARI NARODNI LIJEK: Stavio je limun u vodu, a rezultat će vas ostaviti bez riječi! OVO JE ČE VAS RIJEŠITI MUKE

Lijek koji se koristi već stoljećima, ali tek sada stiže naši zemlju. To je lijek za zdravstvene probleme kao što su ateroskleroza, visoki holesterol, umor, hladnoće, pa čak i infekcije ..

Sastojci za pripremu:

4 organski limuna, s korom

3-4cm od korijena đumbira ili 2 kašike ribanog đumbira

4 velika češnjak

2 litre (½ galon) vode

Priprema:

Prvo operite limun i izrezati ih na komade poslije. Oguliti češnjak. Stavite u blender na limun, đumbir i češnjak. Pomiješajte ih dobro dok je sve u kombinaciji.

Nakon miješanja, staviti smjesu u posudu i dodajte vodu. Početak vrenja smjese i umiješajte ga stalno. Nakon nekog vremena, uzmi ga od topline i ostavite ga da se ohladi. Nakon što je ohlađena, procijediti tekućinu i sipati u bocu ili staklenku.

Za 3 sedmibe, trebali piti jednu čašu tog napitka na prazan želudac dva sata prije svakog obroka.

Nakon tih 3 sedmice, dolazi pauza od 1 sedmice. Nakon pauze možete ponoviti postupak. Rezultat bi se trebao pojaviti u prvoj sedmici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh