Film i TV

BORI SE S RAKOM, A SADA JE OBJAVILA OVU SLIKU I SVI PLAČU, SUZE SAME IDU: “Osjećam se jadno, bojim se..”

Američka glumica Selma Bler (47) na Instagramu je napisala da se zbog multiple skleroze od koje boluje osjeća “sama, ranjiva i uplašena”.

Selma Bler je otkrila da se nedavno tokom šetnje okliznula i uganula članak.

“Ne sjećam se da se to uopšte dogodilo. Ne sjećam se ni bolova. Rečeno mi je. Uganula sam zglob i sad se osjećam još lomljivije. Jednostavno uganuće zgloba”, napisala je glumica,piše Kurir.

Selma je takođe rekla da se pati s grčevima u licu i na vratu i da se nedavno zarazila crevnom virozom od svoga 8-godišnjeg sina Artura.

Glumica je rekla da se trenutno brine za svoju budućnost samohrane majke.

“Ne umirem ništa više od bilo koga drugoga. Jednostavno me boli. Osećam kao da se slamam. To je istina koju mogu da dam drugima koji se tako osjećaju. Jadna sam. Bojim se. Ne osjećam se dobro. Jako mi je žao.”

Glumica je rekla da je objavu napisala u ranim jutarnjim satima. U njoj se i zahvalila svima koji su je podržali. “Neka nas okruže nada i optimizam i izvedu nas iz tame. Hvala vam svima što ste puni ljubavi”, napisala je.

Bler je u oktobru 2018. godine saznala da boluje od multiple skleroze.

Multipla skleroza je neizlečiva bolest koja utiče na mozak i kičmenu moždinu i izaziva probleme s vidom, ravnotežom i kontrolom mišića.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh