Zdravlje

Kako uz pomoć mlijeka izliječiti cistu i upalu jajnika

Prirodni lijek koji će vam pomoći protiv čestih upala jajnika.

Mlijeko - Arhiva

Donosimo vam recept za stari narodni lijek. Ukoliko napravite ovaj lijek utoliko ste dobili odličnog borca protiv čestih upala jajnika i cistitisa. Važno je napomenuti kako ćete se riješiti i svih bakterija. Sve što vam je potrebno je – mlijeko! U dublji lonac ulijte litru mlijeka. Uzmite stolac i okrenite ga. Lonac s prokuhanim mlijekom stavite ispod stolice i sjednite. Oko struka szavežite plahtu. Važno je da vas para obuhvati. Pazite da se ne opečete ili zapalite.

Proces ponovite i sutradan. Ubrzo ćete osjetiti poboljšanje svog zdravstvenog stanja. Imajte na umu kako je toplo mlijeko snažan antibiotik.

Dodatan savjet: Ovaj recept ćete najbolje primjeniti ako imate prijenosno električno kuhalo. Naime, trebali biste na pod staviti kuhalo, iznad njega okrenuti stolac naopačke.

Zamotani trebate sjesti na stolac i upijati paru dok mlijeko ne prokuha, prenosi “Aura“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh