Zdravlje

Uz domaći lijek za hrskavicu bol u kičmi i koljenima nestaje za 10 dana

Bol u koljenima i leđima postali su uobičajena boljka modernog čovjeka. Nekada su problemi sa kičmom i kostima bili rezervisani za stariju populaciju, ali danas te muke sve češće pogađaju i mlade generacije

Ako vas leđa ili kolena stalno bole, a ta bol vremenom onemogućava vaše kretanje, vreme je za konkretni lek.

Potrebno vam je:
pakovanje želatina (5g) i četvrtina čaše hladne vode.
Priprema:
Uveče u četvrtini čaše hladne vode razmutite kesicu bilo kojeg želatina i ostavite ga do ujutru.

Primena:
Svako jutro, na prazan stomak pojedite ovu želatinastu masu. Pošto je ukus malo „bljutav“, ovoj masi možete da dodate limunov sok ili med ili jogurt. Bilo šta što bi poboljšalo ukus.

Ovaj tretman mora da traje 30 dana, zato se potrudite da ne preskačete ovaj tretman ni jedno jutro.

Već nakon deset dana osetićete olakšanje, ali nemojte tada da zaboravite na želatin. Istrajte i punih trideset dana se držite ispijanja ovog leka.

Kada završite sa korišćenjem ovog leka, narednih 6 meseci ne smete da ga koristite.

Ovo je proverena metoda lečenja koja je milionima ljudi pomogla da obnove hrskavicu i tako smanje ili potpuno uklone bol iz zglobova i kičme.

Zašto želatin?
Ovaj proizvod se dobija preradom kostiju i tetiva goveda. Ljudima poboljšava stanje krvnih sudova i vlakana unutar tela. Želatin sadrži i korisne aminokiseline koje blagotvorno utiču na ljudsko vezivno tkivo, što je posebno važno kod bolesti zglobova,piše Luftika

Želatin podstiče:
jačanje srčanog mišića i zglobova
normalizaciju metabolizma
poboljšanje zdravlja kože i kose
poboljšanje rasta kose i noktiju
elastičnost tetiva i ligamenata
sprečava razvoj bolesti zglobova…


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh